Fraps Full-Size at 60 fps
Olay Budur... Nfs Shift-Gtx 295-sli
- 1
- 2
Ful detayda takılıyor mu ne. :P
=) Hoş geldin dememiştim ama ben... Video'nun sonunda "Thanks for watching" yazdığı için ben de "Rica ederim" anlamına gelen "You're welcome" kalıbını kullanmıştım. =)Evet videonun sonundaki yazıyı kastettiğini anlamadım... Bende dedim neden rica ederim diyo bu.. :) Hoşgeldin demek istiyorsun sandım :)
Olay bumudur yani? 1000 lira verip gtx295 alıcaz niye? bunun içinmi.. yazık ya yazık 9600gtden bir fark göremedim.Zaten ekran kartında belli bir seviyeden sonra artık oyunlarda pek fark göremezsiniz işte o seviyede şuan için 9600gt, 9800gt hadi en fazla gts250'dir.
Olay bumudur yani? 1000 lira verip gtx295 alıcaz niye? bunun içinmi.. yazık ya yazık 9600gtden bir fark göremedim.Zaten ekran kartında belli bir seviyeden sonra artık oyunlarda pek fark göremezsiniz işte o seviyede şuan için 9600gt, 9800gt hadi en fazla gts250'dir.Ne olcaktiki sszaten.gtx295 10 farklı pist daha mı cıkcaktı :)
Ful detay her kartta aynıdır.Yeterki teklemeden açsın.Burdada o belirtiliyor sanırım :)
pehh!
gtx285 lede oynanır :D
Ya arkadaşım 9800 AMP ile ağlatıyo Shift i abartıldığı kadar degil :) AMa işte işlemcisi ; http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3217
Bu İşlemcisi Gevur gibi çalışıyo 6 MB Cacle :P
video takılıyor GPU ayla alakası yok CRYSIS warhead ı çatır çatır açan kart SHİFT demi kasılacak hemde SLI
Ya arkadaşım 9800 AMP ile ağlatıyo Shift i abartıldığı kadar degil :) AMa işte işlemcisi ; http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3217gevur mu
Bu İşlemcisi Gevur gibi çalışıyo 6 MB Cacle :
hayvan gibi diycektin heralde :D
Fraps ile çekildiyse sistem çekerken zorlanmış olabilir.Bir de Crossfire ve SLI kartlarda bazen ani FPS düşüşleri olabiliyordu,multi bilmemne.Ama önemli olan akıcı bir biçimde oynayabilmek.Sonradan insanın gözü alışıyor:D
fraps gerçek değerleri gösterrsee !
Intel Core 2 Duo Cpu P8700 2.53 Ghz
4 gb Ram
Nvidia Geforce Gt 130 M
şu ana kadar en yüksek ayarda oynayamadığım oyun yok ve shift crysis 2 gibi kasmadan çalıştığı için videolara eklencek bir oyun değil dostum :)
Keşke herşey grafik olsa.peki ne paylaşabilirmisiniz lütfen?
fazla elektrik harcamasımı? eşe, dosta, forumlara, kartım gtx 295 demekmi? 3dmark06 20000 üstü puan almakmı? yoksa babanın sabahtan akşama kadar bintürlü dert cekip eve getirdigi bikaç kuruşu çarçur etmekmi?lütfen grafiğin dışında ne var anlatın.
benim kişisel kanım hd4870 ve gtx260 tan fazlası israftır ve bu israfın hesabı bir şekilde sorulacaktır.Son Düzenleme: marosarap ~ 09 Kasım 2009 21:26
- 1
- 2