bilgisayarımdan ses geliyor durduk yere.Sanki USB den bi aygıt baglayınca çıkan ses çıkıyor.Çıkmasının sebebi Nedir acaba.
kolay gelsin.
bilgisayarımdan ses geliyor durduk yere.Sanki USB den bi aygıt baglayınca çıkan ses çıkıyor.Çıkmasının sebebi Nedir acaba.
kolay gelsin.
ses hoperlörden geliyor.Pc ye bi aygıt taktıgında çıkan ses geliyor bazen.sürekli olmuyor yalnız arada bi.Bende şimdi nedenini arıyorum.
tüm usb girişlerini aktif hale getirip devre dışı bırakmayı dene...
Biraz daha açarmısın nasıl olacagını.Nası aktif yapılacak.
basit....sadece usb portlarına yeni donanım buldurup...takılı kalma ihtimalini ortdan kaldır...
usb ile ilgili sorunun olabilir. Benim labtopumda da böyle bir sorun var. Arada bir usb aygıtı takmışım gibi sesler çıkıyor; ve bu bağlantının kısa aralıklarla kesildiği anlamına geliyor. Zira usb ile bağladığım aygıtla dvd yazarken dvd'yi doğru yazamamıştı. Başka porta bağlayınca düzeldi; yani demem o ki sorunu USB'de ara, pek sesle ilgisi yok.
verdiginiz cevaplar için hepinize teşekürler.
Sorunun neyden kaynaklandıgını buldum.USB kart okuyucumdan kaynaklanıyormuş.SOrun onda.TAktıgım zaman lar bazen görmüyordu haliylede ses de çıkmıyordu.daha sonra yeniden takılmış gibi görüyordu.O yüzden ses çıkıyormuş.neyseki şimdilik sorun yok.[8)]
kolay gelsin