OLUR MU DEMEYİN .

bir dost
07-03-2008, 14:51   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,174 mesaj

!!(Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.)
Askerlikten muaf tutulma talebi: Saygı değer Hakim Bey..Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak > bazı şeyleri bildirmek istiyorum. Umarım bu durumu en kısa zamanda  açıklığa kavuşturursunuz Şu günlerde askerliğ çağrılacağım.Adım Cafer  Keskinbıçak .24 yaşındayım ve şu anda 44 yaşında olan Mahmure adındaki dul  bir bayanla üç yıl önce evlendim.Evlendiğim kadının şu anda 25 yaşında  Düriye bir kızı var ve babam Ferit Keskinbıçak ise bu bahsetmiş olduğum  üvey kızım Düriye ile geçen yılın ocak ayında evlendi. Böylelikle babam,  karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu.Aynı zamanda, üvey  kızım da babamla evlendiği için üvey annem olmuş oldu.Karımın geçen sene  benden hamile kaldı ve bir Kamil adını koyduğumuz bir oğlumuz oldu.Oğlum  Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi ve aynı zamanda babamın da hem  kayınbiraderi ve hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu için  benim de dyım oldu.Babamın eşi yani üvey kızım Düriye geçen sene kasım  ayında babamdan bir erkek çocuğu dünyaya getirdi ve adını Arif  koydular. Arif'te ta babamın oğlu olduğu için benimde erkek kardeşim ve de  kızımın oğlu olduğu için de benim torunum oldu.Yani ben de aynı zamanda  torunum olan Arif'in erkek kardeşi oldum. Ayrıca bir annenin evladının  babası eşi olduğuna göre bende eşimin kızının babası olmuş oldum.Aynı  zamanda kızımın erkek çocuğunun da erkek kardeşi oldum.Kısacası ben şimdi  aynı zamanda üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'in de büyük babasıyım.Sayın  hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam yönünde karar vermenizdir. Zira şu anda ben...Babam Ferit Keskinbıçak'ın oğluyum. Babamın üvey kızım ile olan evliliğinden doğan Arif Keskinbıçak'ın  büyükbabasıyım.Aynı zamanda babamın torunu olan oğlum Kamil Keskinbıçak'ın  babasıyım.Bu durumda, sizde iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız  uyarınca büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik  yapamazlar.Saygılarımla.Cafer Keskinbıçak.
Not : Adıyaman ili .... ilçesi > ... Asliye Hukuk> Mahkemesince...Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik  rahatsızlıklarından ve (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik  şubesindeki dosyasına bu şekilde işlenmesine karar verilmiştir.DeliDeli

sah1n
07-03-2008, 14:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,757 mesaj

Bu ney arkadaş herşey arap saçına döndü kim ney olduğu belli değil :D

XxXDaRKoXxX
07-03-2008, 14:59   |  #3  
Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

Bunu daha önce okumuştum :)

Borga-x
07-03-2008, 15:12   |  #4  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Kimin eli kimin cebinde şuraya bak. Yanlız adamın babası da cıvıra konmuş ...Kahkaha

ocean_eyes
07-03-2008, 15:14   |  #5  
Yıllanmış Üye
144 mesaj

DeliDeliDeliDelibiraz karışık mı ne?Kahkaha