Temel intihar etmek istiyormus. Dursun:
"Pak, Temel" demis. "Su binanun 25. katindan atlasana! 3 günde ancak yere inersun."
Temel sormus:
"Peçi ölürmüyüm?"
Dursun cevaplamis:
"Tabi,3 gün yeyup içmeden yasanur mi?"
Ölürmüyüm ?
- 1
- 2
JADEXbu temel çok alem zatenadam tınlamıyor bile... Aslında böyle yaşayacan. Adamda gam yokhazır konu açılmışken bende birtane temel fıkrası yazayım buraya.
temel ve dursun bir gün uçakla yolculuk yapıyormuş derken uçak arıza yapmış ve düşmeye başlamış dursun dönmüş yan koltukta ki temeli dürtmüş
-ula temel uçak düşi demiş.Temelde
-düşerse düşsün da babanın malimidur demiş.
Benim de aklıma uçaklı Temel fıkrası geldi.
Temel uçağa binmiş. Yanlış yere oturmuş. Koltuğun sahibi adam gelmiş ne dediyse kaldıramamış Temel'i. Hostese şikayet etmiş. Hostes, "Siz hiç merak etmeyin, ben onu şimdi kaldırırım efendim." demiş. Hostes Temel'e bir şey söylemiş. Temel hemen kalkmış kendi koltuğuna oturmuş. Adam merak etmiş, hostese sormuş, "Ya ne söylediniz de kalktı?" demiş. Hostes, "O koltuğun Trabzon'a gitmediğini söyledim." demiş.
Bir de "spagetti" var, yine uçakta geçiyor, herkes biliyordur sanırım onu.
Bu fıkrayı ben çok küçükken mahallede öğrenmiştim. Sokaktan eve gelmezdik akşama kadar.
Uçakta yarışma yapıyorlarmış. Bir soru soruyorlarmış, bilene ödül veriyorlarmış. Temele gelmişler. "İtalyanın en ünlü yemeği nedir?" diye sormuşlar. Temel duymamış, camdan aşağı bakıyormuş. O sırada da aşağıdan bir eşek geçiyormuş. Temel "Sıpa gettiii" demiş. Ödülü kazanmış.
Şimdi çok da komik gelmedi ya. Demek çocukken farklı şeylere gülüyordum.
JADEX...ne o yoksa çocuk musun?...Hayır. Profilimde yaşımla ilgili bilgi yok, öğrenci yazıyor sadece, çocuk sanabilirler yani o yüzden.
JADEXkafama takıldı da gece gece ben daha önce hiç bir mesajımda seninle ilgili böyle bir şeyi vurgulamadım birde üstüne "hala beni çocuk olarak değerlendirdiğin için " diye yazmışsın benimle ilgili bu yargıya varmana ne neden oldu ki şimdi?"Hala" derken ben yaşımı düşünüyordum.(bu yaşta anlamında). Tabi ki söylediğin gibi daha önce bununla ilgili bir yorumda bulunmamıştın. Yanlış anlama için üzgünüm. Yanlış anlamanda normal çünkü yaşımla ilgili bir bilgin yok fakat ben onu yazarken böyle ayrıntılı düşünmemiştim. Benim hatam.Bir de sanırım şuna mı güldün dediğimde alındığımı sanmışsın. Tam tersine eğer birini güldürürsem mutlu olurum.
Hadi bi tanede benden olsun
Temeli pilot yaptılar ilk fransaya uçuyor paris havalimanı kule izin ver ineceğum diyor temel kulede normal olarak diyor ki kaptan yerini bildir Temel de diyor ki salak mısınız ön koltukta otuyorum.
- 1
- 2