On board ses kartı driver hatası

sahinkayav
04-08-2006, 10:43   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Herkese Merhaba,

Benim msi kt6 delta anakartım var. Ses karkım cmedia AC97 onboard ses kartı. Geçen gün bilgisayarıma format attım tekrar windows fln yüklediğimde ses kartımda driver hatası olmaya başladı. "Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir" hatası aldım. Son sürümleride yüklememe rağmen driver bir türlü çalışmıyor.

Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız varsa ve yardım ederse çok sevinirim.Kahkaha

Sevgiler.
Vedat

emrozdmr
04-08-2006, 11:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
349 mesaj

ben işlemcime oc yaptığımda benzeri bi sorun yaşamıştım biraz geri adım attım düzeldi benzeri bi durummu var acaba

tayfun41
07-02-2007, 19:10   |  #3  
Yeni Üye
20 mesaj

aynısı benim başıma geldi hala uğraşıyorum

blue_endless
13-02-2007, 19:03   |  #4  
Taze Üye
3 mesaj

benım ses kartı anakartın ustunde normalde kasayı ılk aldıgımda normal tanıtmıstım sonra ses kartına bısey oldu ses gelmemmeye basladı aygıt yonetıcısne gırıyorum bu aygıt duzgun calıyor dıyor ses yarlrını kontrol edıyorum normal ama sorun ne anlmadım format attım normal btun drıverlar tanıtılmamıs oluyo ama ses kartı tanıtılmıs bı sekıl cıkıyo ustune guncellestıryım dıyorum anakart cdısıyle ama bundan ıyı yazılım bulamadı dıyo sonucta benım bılgısayarı ılk aldıgım gıbı sıfırlmamam gerıkıyo.  O sekıl nasıl format atarım yardımcı olursanız sevınırım ???