merhaba arkadaşlar sorunum şu daha önceden de başıma geldi codec i değiştirdim geçti sandım fakat şimdi gene karşımda
eski codeği kullanmıyorum
misalen .avi uzantılı dosyayı windows media player ile açsın diye varsayılan yapıyorm belli bir zaman sonunda winamp a atıyor yani 2 kere tıkladığımda winamp ile açıyor diyebilirim
yine media player olarak ayarlıyorum bir zaman sonra 1 saat belki daha az bir süre sonunda gene winamp a dönüyor
belki sorun değil ama ben biraz takıntılıyım
öğrenciyken bilgisayarım a girince görünüm değişiyordu yapamıyordum format atıyordum o derece
varsa bileniniz bir zahmet cevabını yazsın tırlatıcam yoksa :D
önemli değil belki ama takıntı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
media player varsayılanlarını ayarlamadan önce resimdeki ayarı yapın daha sonra wmp varsayılan ayarlarını yapın
aynı takıntı bende de var yanlız değilsin.Winamp'ın her formatı açmak istemesi sinirlerimi bozuyor
Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 21 Haziran 2010 00:35
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
311 mesaj
denediniz mi?
EK: Sağda programı değiştir var resimde görünmüyor
Son Düzenleme: noleafclover ~ 21 Haziran 2010 01:08
winamp'ın winamp ajanı diye bir şeyi var kurulumda onunla ilgili bir soru soruyor. Bu nanenin görevi winamp ile ilişkilendirilmiş dosyaları korumak ve kollamak :) Bu nedenle değiştirseniz bile meret tarayıp buluyor sonra gene winampa bağlıyor uzantıyı... hiç kurmamak gerek yoksa kıldı yündü ne varsa winamp açmaya çalışıyor....
media player varsayılanlarını ayarlamadan önce resimdeki ayarı yapın daha sonra wmp varsayılan ayarlarını yapınaynen katılıyorum winamp kurulumu yaparken seçenekler vardı ama kaçırmışsınız.ama arkadaş resim koyarak güzel anlatmış sorununuz bu şekilde çözülür.
aynı takıntı bende de var yanlız değilsin.Winamp'ın her formatı açmak istemesi sinirlerimi