arkadaşlar
şimdi notebook alcanız diyelim
düşük işlemcili 512 9600gt li ekran kartlı olanımı tercih ederdiniz yoksa
yoksa t9400 gibi centinro 2 işlemcili , ekran kartı 1gb hd3650 yimi tercih ederdiniz.
arkadaşlar
şimdi notebook alcanız diyelim
düşük işlemcili 512 9600gt li ekran kartlı olanımı tercih ederdiniz yoksa
yoksa t9400 gibi centinro 2 işlemcili , ekran kartı 1gb hd3650 yimi tercih ederdiniz.
Arkadaşım almayı düşündüğününüz laptopu ne amaçla kullanacağınıza bağlı.mercedes motorlu serçemi,serçe motorlu mercedesmi gibi oluyor bilmem anlatabildimmi.,
tavsiyem:
ben olsaydım,t9400 gibi Intel® Centrino® 2 işlemcili 512 9600gt li ekran kartlı olanını tercih ederdim. yani orjinal mercedes motorlu mercedes araç almaya benziyor.,
''Arkadaşım almayı düşündüğününüz laptopu ne amaçla kullanacağınıza bağlı.mercedes motorlu serçemi,serçe motorlu mercedesmi gibi oluyor bilmem anlatabildimmi., ''
burada çok iyi tesbit etmişsiniz neyazık ki bu şekilde öneri almaya mecbur sayılırız, bütçe meselesi dediğiniz gibi t9400-9600 gt benim sorumu ortadan kaldıracak bir seçenek, fiyatlar buna izin vermiyor.
ne için kullanacağımı sormuşsunuz, pes08 oynarım çıkınca 09 da oynarım, gta4 biraz bakmak isterim yeni şeyleri denerim, işte kararsız kaldım bu sebepten.
buarada fiyatı uygun tam bir mercedes varsa , o fikrede açığım , bütçe 2.300-2400 seviyesinde.
suat666 teşekkürler.