[ ÖNEMLİ ! ] The Photon Belt '2012

StyleALP
20-07-2009, 15:12   |  #1  
StyleALP avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Foton kuşağı nedir? Foton kuşağına ne zaman gireceğiz? Sonuçları neler olacak?

Yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük bir kuşak.2012 yılında güneş sistemimiz tüm gezegenleri ile birlikte bu kuşağagirdiğinde dünyamızın ozon deliği onarılacak ve tüm yaşam 3. boyuttan5. boyuta geçecek. İnsanların 2 sarmallı DNA'ları ikişerli olarakbiraraya gelip 12 sarmallı bir DNA'ya sahip olacaklar. Bu olaysırasında tüm insanların chakra'ları açılacak ve duyuları vealgılamaları artacak. Herkes birbirinin düşüncesini okuyabilecek. Builk önce kısa süren bir kaosa neden olacak fakat daha sonra herkes birdüşünce birliği halinde bir araya gelerek, önyargının, yalanın ve kötüdüşüncelerin olmadığı bir ortama geçilecek. İnsanlar birbirininauralarını görebilecekler. 12 sarmallı DNA'ya geçiş sonrası insanlardahiçbir hastalık kalmayacak, hasta olanlar kendilerini ve birbirleriniiyileştirebilecekler. İnsanlar ölümsüz olacaklar. Ölüm olayı isefiziksel dünya'da kalmaktan vazgeçip başka bir boyuta geçmeye kararverme şeklinde olacak. Yani, dünya'da geri kalanlar (kalmayı seçenler)ölmeye (başka boyut gitmeye) karar verenlerin ortadan bir andakaybolduğunu görecekler. Fiziksel dünyamızda kalmayı seçen insanlarınışık bedenleri olacak ve bu cennete benzeyen ışıklı dünyada çok güzelvakit geçirecekler. Fiziksel olarak 2000 yıl sürecek olan bu olaysonrasında foton kuşağı güneş sistemimizi terkedecek.

Foton kuşağı ilk kez ingiliz astronom Edmund Halley (1656-1742) yılındaPleiades takımyıldızlarını kuşatan gazımsı bir kuşak olarak gözlendi(Halley kuyruklu yıldızını da keşfeden astronom). Fredrick WilhelmBessel ise foton kuşağının dönüş hızını keşfetti (herbir yüzyılda 5.5derece saniye). Jose Comas Sol Pleiades takımyıldızındaki güneşsistemlerini keşfetti. Paul Otto Hesse foton kuşağının kalınlığınısaptadı (2000 ışık yılı). Güneş sistemimiz her 25.860 yılda birPleiades çevresinde bir tur dönmektedir. Yani, yaklaşık olarak her12.500 yılda bir güneş sistemimiz bu foton kuşağının içine girer. Güneşsistemimizin foton kuşağının içindeki yolculuğu 2000 sene kadar sürer.Yani, foton kuşağından çıktıktan sonra tekrar foton kuşağına girmekiçin 10.500 yıl geçmektedir. Bu devrelerin alt devreleri de vardır amaüst devre 208 milyon yıl sürer.

Foton kuşağının kendisinin de aurası var ve ilk aura katmanına (enerjiseviyesine) 1962 yılında dünyamız (ve tüm güneş sistemimiz) girmişdurumda. Yani şu anda foton kuşağının düşük enerjili ilk kısmınıniçinde bulunuyoruz. Dünya'mız ikinci enerji seviyesine ise 1987 yılındagirdi. 2012 yılında üçüncü enerji seviyesine girmesi sırasında 110-144saat (5-6 gün) boyunca karanlıkta kalacağız. Üçüncü enerji seviyesine(foton kuşağının kendisinin bulunduğu esas enerjili kısım) girildiğindeise karanlık sona erecek ve artık hiç gece olmayacak yeryüzünde.Sırasıyla yazarsak:

1. Gün: 21 Aralık 2012'de kör bölgeye giriş, tüm canlılarınbeden tipinin değişmesi, hiçbir elektrik aygıtının çalışmaması, tamkaranlık
2. Gün: Atmosfer basıncının düşmesi, herkesin kendisini şişmişhissetmesi, Güneş'in yeterli ısıtamaması, dünya ikliminin soğuması(buzul çağı soğuğu)
3. ve 4. Gün: Atmosferin şafak vakti gibi sönük bir ışıklaaydınlanması, foton etkisinin başlaması, foton enerjili aygıtlarınçalışabilir hale geçmesi, yıldızların yeniden gökyüzünde belirmeleri.
5. ve 6. Gün: 24 saatlik gündüz devresine giriş, kör bölgedençıkıp ana foton kuşağına giriş, tüm canlıların güçlenip zindeleşmeleri,dünya ikliminin ısınması, foton ışınıyla çalışan gemilerin uzaydayolculuk yapmaya başlaması, telepati, telekinezi gibi psişikyeteneklerin ortaya çıkışı (uyanış, süperbilinç).

Kısaca, foton kuşağı dünya'daki tüm yaşam için çok büyük bir faydasıolan, yüksek enerjili fotonlardan oluşan devasa bir kemer. Güneşsistemimiz bu kuşağa girdiği zaman tekrar çıkması 2000 sene sürecek.Foton Kuşağı (Manaşik Halka) kendi etrafındaki dönüşünü 25.860 yıldabir tamamlamakta ve güneş sistemimiz her bir 10.500 yılda bir fotonkuşağına girmekte. Foton kuşağı torus şeklinde (araba lastiğibiçiminde) bir kemer ve bunun kalınlığı (çapı değil, kemerin kalınlığı)2000 ışık yılı. Önemli bir husus elektrikli hiçbir aygıtın ise fotonkuşağına girildikten sonra hiçbir şekilde çalışmaması. 2000 yıl boyuncasürecek olan safhada elektrik enerjisi ile çalışacak araca ihtiyaçtaolmayacak zaten. Çünkü süperbilinç halinde olma hali ve foton enerjisikullanabilecek teknoloji ile elektrik enerjisini kullanmaya ihtiyacımızolmayacak.

Foton Kuşağı etkisine ilk kez Atlantis devrinde girildiği sanılıyor.Kuşağın başlangıç noktası, küçük bir atom parçası ve onun yörüngesindeolan bir grup elektrondan ibaret. İngiliz fizikçi Paul Adrian MauriceDirac, her bir partikül için bir anti-partikül bulunduğunu önesürmüştü. 1932'de Carl David Anderson bu anti-partikülü buldu ve ona"positron" adını verdi. 1956'da anti-proton ve anti-nötron keşfedildi.Bir anti-partkül şekillendiğinde, sıradan bir partiküller evrenindemeydana gelir ve bu, bir elektronla buluşup çarpışmasından önce biranlıktır. Bu çiftin toplam kütlesi "Foton" formunda enerjiye dönüşür.Bu yeni ve önceden görülmemiş bir enerji kaynağı gücü sunar.

1961 yılında uydu kaynaklı araçlar tarafından bir foton kuşağıkeşfedildi. Bu kuşağın gezegenimizden 400 ışık yılı uzakta olduğuaçıklandı. Astronom Jose Comas Sola yedi yıldızlı Pleiades takımıüzerinde özel bir çalışma yaptı ve bir sistem oluşturduklarınıkeşfetti, ki bizim güneşimiz ve daha pek çok yıldız da bu sisteminparçalarıydılar ve her biri kendi gezegensel sistemlerine sahipti.Güneşimiz bu sistem yörüngesini 24.000 yılda tamamlıyor. Bu 24.000 yıliki bölümde alınıyor; 10.000 yılı karanlık (ya da Galaktik Gece), 2000yıl ise Foton Kuşağı'nın ışığında geçirildiği sanılıyor. Ve bazı bilimadamları tarafından, bulunduğumuz dönemin ışık bölgesine geçiş olduğutahmin edilmekte. Tahmin edildiğine göre böyle bir olay dünyanınoluşumundan beri bir kez deneyimlendi ve bu tarihin de Atlantis devrinerastladığı öne sürülüyor.

Foton Kuşağı temel olarak 3 elementi içermekte. İlki, "Null Zone"(sıfır bölgesi). Bu bölge, madde ve madde olmayan parçaların kuşağınproton parçalarını oluşturmak için çarpıştıkları bölge. Burası ayrıcaPleiades yıldız sisteminin elektromanyetik alanlarının etkisizbırakıldığı yer. Bu süreç, bilinçlilik seviyelerimizi değiştirecek veevren yapısına farklı bir açıdan bakmamızı sağlayacak. Diğer bölme isefoton ırmağı ile sıfır bölgesinin (null zone) iç kenarı arasında olanakım alanı. Bu bölgeye geçişle daha yüksek boyuta geçiş imkanına sahipolunacak.

2012'de Işık devrine geçiş yapılacağı söyleniyor

Foton Kuşağı, Dünya ile çarpışmak üzere olan yoğun bir foton(ışıkparçacıkları) enerji bandı olarak rapor ediliyor. Ulaştığında 5 günlükbir karanlık, elektriksizlik, yoğun ufo inişleri, insanlık için psişikyeteneklerin ortaya çıkması, insan bedeninde oluşan değişimler(transformasyonlar) ve daha pek çok değişim beklenmekte. Şu andakaranlık dönemin sonunda olduğumuz ve bu dönemin 2012'de son bularak2000 yıllık "ışık" devrine geçiş yapılacağı söyleniyor. Yıldızaktivasyonu güneş sistemimizin Pleiades (Alcyone yıldızı), Sirius,Arcturus, Orion ve Andromeda ile aynı sıraya dizilmesi ile başlayacak.Yaşanılacağı tahmin edilen en büyük deneyim ise, bu kuşağagirildiğinde, şu anda bulunduğumuz 3. boyuttan 5. boyutayükseleceğimiz. Bu sıçrayış elbette ki beraberinde bir çok farklılık vemutasyonlar getirecek. Şimdiden deneyimlediğimiz olaylar da aslında busıçrayışı doğrular nitelikte: ciddi iklim değişiklikleri, kıtatransferleri, v.s. Ayrıca bu kuşağa girildiğinde bilinçlilikboyutlarının her birine geçiş imkanına sahip olacağımız tahminediliyor. Şu anda küresel bilinç değişiminin sonuçlarını da birebirdeneyimliyoruz aslında. Dünyayı kasıp kavuran savaş ortamı, toplumlararası anlaşmazlıklar, politik sürtüşmeler ve olagelen olumsuzluklarında bu geçiş döneminde, ya da "null zone"da bulunmamızdan dolayıolduğunu düşünebiliriz.

Bütün canlılardaki değişim

Yaşadığımız bu dönem ve beklenen değişimler kutsal kitaplarda,mitolojide ve bilim adamları tarafından da ayrıntılı şekildeincelenmişti. Raporlara göre, Foton Kuşağı'na girildiğinde, gökyüzüateş gibi gözükecek, ancak soğuk olacak. Bu değişim ve yansımalarelbette ki içine girilen kuşağın etkileriyle birlikte ortaya çıkankimyevi değişimler ve tranformasyonların sonucunda kendilerini açığaçıkaracaklardır. Kuşağa ilk önce güneşimizin girmesi halinde ani birkaranlığın olması da söz konusu, ki bu sürenin 110 saat kadar sürmesitahmin ediliyor. Güneşsel radyasyon ve Foton Kuşağı'nın arasındakietkileşim gökyüzünün yıldızlarla dolu gibi gözükmesine neden olacak.Dünya bu kuşağa girdikçe tüm moleküller uyarılmış olacak ve atomlarmutasyona uğrayacaklar. Bu duruma bağlı olarak fiziksel yapılarda(insanla birlikte hayvan ve bitki aleminde de) farklılıkların meydanagelmesi bekleniyor tabii ki.

Null Zone ve Schumann Rezonansı

Bu kuşağa girmeden önce, yani bu zamanda, "Null Zone" (sıfır bölgesi)denilen zaman deneyimlenmekte. Bu dönem boyunca sismik aktivite vevolkanik hareketlenme görülüyor. Ayrıca iklim değişiklikleri ve bunabağlı olarak şiddetli tayfunlar, fırtınalar ve hortumlar gözlemleniyor."Null Zone", bir başka deyişle, madde ve madde olmayan bütünpartiküllerin yok edildiği yer. Oluşacağı beklenen bu foton etkisi çokönemli, zira bize yeni bir enerji kaynağı sunacak. Bu kaynak, doğalolarak fosil yakıtlara bir son verecek ve bunun sonucunda da tahminedildiği üzere daha yaşanılabilir bir dünya oluşturulmuş olacak. Bubölgeye geçişin kanıtı olarak gösterilen en güçlü kaynak ise SchumannRezonansı. Dünya'nın kalp atışı olarak nitelendirilen bu titreşim dahaönceki zamanlarda 8.1 iken günümüzde 12.1'e yükselmiş durumda, ve hızlayükselmekte. 13.0 olduğunda ise "Null Zone"un tamamlanmış olacağı raporediliyor. Astrofiziksel hesaplamalara göre Foton Kuşağı'na saatte208.800 km hızla gireceğiz. Kuşağın enerjisi fiziksel sonuçlarınyanında eterik ve spiritüel anlamda da kendini gösterecek.

Bilimsel veriler, ciddi ve hızlı bir değişim olduğuna işaret ediyor

Rus bilim adamları tarafından açıklanan değişimler de galaksininmerkezinden gelen enerjinin varlığını teyit eder yönde. Dr.AlexeyN.Dmitriev'in çalışması gösteriyor ki gezegenlerin atmosferleri,gezegenlerin kendileriyle birlikte büyük bir hızla değişim geçiriyor.Örneğin Mars atmosferi zamanla daha kalınlaşıyor; Ay, kendi atmosferinioluşturmakta. Ya da bu tarz bir değişimi kendi gezegenimizdegörebiliyoruz: atmosferdeki HO(hidroksit) oranı daha önce hiçölçülmediği kadar fazla. Bu oran küresel ısınma, florkarbon emilimleriya da bu tarz oluşumlar sonucu oluşmuyor; sadece kendilerinigösteriyorlar. İyonosfer tabakasında plazma jenerasyonu, magnetosferdemagnetik fırtınalar, atmosferde ise siklonlar aracılığı ile enerjiboşalımları oluşumları gözlemleniyor. Daha önceden nadir rastlananatmosferik yüksek enerji fenomenine artık daha sık ve yoğunrastlanmakta. Gaz-plazma zarfının maddesel birleşimi de transformeolmaktadır. Gezegenlerin manyetik alanları ya da parlaklıkları da hızladeğişiyor, artıyor. Jüpiter, Venüs, Uranüs ve Neptün, bu sonuçlarınalındığı gezegenlerden.

Rus Ulusal Bilim Akademisi Foton Kuşağı üstüne çalışmalar yapıyor

Dünyamızda eyleme geçmiş olan transformasyonlar ise aşikar. Gün be günartan sismik aktivasyon, volkanik hareketlenmeler ve diğer bir çokdoğal felaketler elbette ki gözlerden kaçmıyor. Dr.Dmitriev'inbelirttiği ve dikkat çektiği nokta ise bu çeşit bir değişimin dünyadadaha önce 10.000 yıl önce görülmesi. Burada göze çarpan ve bazıtopluluklar tarafından ortaya atılan konu ise güneş ile dünyanındeğişimleri arasındaki bağlantı. Maalesef bu tarz konularda çoğu bilgiifşa edilmiyor. Bu tarz araştırmaların yapıldığı bir merkez deSibirya'daki Rus Ulusal Bilim Akademisi. Burada yapılan çalışmalarsonucu edinilen bilgi ise şöyle: Şu anda Güneş Sistemi'nde yaşanılanenerjisel değişimin tek olası sebebi farklı-daha yüksek olan bir enerjialanına giriyor olmamız olabilir. Ve bu yüksek enerjiye geçişinsonucunda DNA spirallerinin kendileri de değişim geçirmekteler. Şimdiyekadar hayatımızda yer alan bilim araştırmaları sonucu elde ettiğimizbilgilerle ortaya çıkarılan 2 sarmallı DNA yapısı hızla mutasyonauğramaktadır. Bu sıçrayışla da bu sarmalın 2'den 12'ye çıkacağıbiliniyor. Bu enerji emiliminin Güneş Sistemi'ndeki tüm maddelerinözünü değiştireceği bekleniyor, ki bir bir de deneyimliyoruz çevremizde.

Aslında tüm bunlar, hücresel ya da ruhsal boyutta olsun, bize pekyabancı değil. Çevremizde her an deneyimlediğimiz olayların dökümüsadece. Kainata dikkatlice baktığımızda ve onu içsel sesimizledinlediğimizde bunlardan farklı bir şey duymayacağımız da aşikar.Hergün yaşadığımız ve gün geçtikçe artan doğal felaketler, politiksürtüşmeler, savaşlar, içsel değişimler binlerce yıldır beklenilendönemin getirileri elbette. Bunların hepsi asırlardır bekleniyordu;kutsal kitaplarda olsun, kadim medeniyetlerin yazıtlarında olsun herzaman karşımıza çıktılar. Şimdi ise bu değişime tanık oluyoruz ve yenidönemin getirdiği farklılıklara yaşamlarımızı adapte etmeyehazırlanıyoruz. Zira başka seçeneğimiz de yok; ya değişimi kabul edecekve "bir" olacağız, ya da eski enerji ile birlikte savrulmayı gözealacağız.

ÜÇ GÜNLÜK KARANLIK

F. Joseph Montagna tarafından derlenmiştir. (Kirael'in BÜYÜK DEĞİŞİM kitabından alınmıştır.)

Derin bir endişeyi ifade ederek başlamama izin verin. Üç GünlükKaranlık, korku ve panik ile değil, Dünya'nın 4. Boyuta yükselişi ileilgilidir. Lütfen anlayın, bu sadece sizi yükseliş işlemine hazırlamakiçin bir girişimdir. Bu Değişim, sevgi ile ilgilidir, ve hissettiğinizkorku kendi seçiminizdir. Akıllıca seçim yapın, dostlarım, çünküDeğişim, farkındalığın uyanışının başlangıcı olacak.

Aslında Üç Günlük Karanlık, Dünya Ananın Foton Kuşağına girişi ileilgilidir. Bu olay Üç Karanlık Günü kapsamaktadır ve bu Değişimin ya da4. boyuta (5. boyuta) yükselişin müjdecisi olacaktır. Bu dönem boyuncasize neler olacağı hakkında kısa bir özet yapmama izin verin. Bütünolay 7 ya da 10 günlük bir dönemde gerçekleşecek fakat lütfen burakamların kesin olduğunu düşünmeyin, çünkü 1 gün az ya da çok olabilir.


İLK GÜN

İlk gün, tam tamına bir kargaşa hissi olacak. Bu korku yaratmak içintasarlanmamıştır. Evet, Yaratıcı korkuya izin verir, ama siz bu korkuyakapılmak zorunda değilsiniz. Bu yazıyı okuyanlar, o dönemde ortayaçıkacak olaylara önceden hazırlanmış olacak. Hala korkuyu önlemek içinçaba sarf etmelisiniz, çünkü bu olay bütün Dünyada nüfuz edecek. Bu,herkesin korkularını iyileştirerek Değişimi gerçekleştirdiğinden eminolmak için Işık Varlıkları tarafından planlanmıştır. Ve yine, korkuiçinde yaşadığınız için, aslında bu korkudan birçok iyi şeyyaratıyorsunuz. Korkularınızı iyileştirmek, tamamen, Yaratıcı'nınplanının bir parçasıdır.

Bu, şimdi neden şu anki korkularınızı ele almanızın gerektiğinin başkabir nedenidir. Korkularınızın üstesinden gelmede ve onları yok etmededeneyim kazandıkça, Değişim ile daha iyi başa çıkabileceksiniz.

Bugünlerde uğraştığınız bazı korkularınız şöyle senaryolar içermekte:Faturalarım ödenecek mi? Evli kalacak mıyım, kalmazsam eğer neyapacağım? Bütün paramı aptal bir yatırımda kaybedecek miyim? Evet,bunların hepsi gerçek, fakat yapmanız gereken tek şey probleme karşıkoymak, ve onu (bilincinizde) berraklık yaratacak noktadan ele almayahazır/gönüllü olmak. Böylece, daha az korkutucu ve yönetilebilirolacaktır.

İşte bu yüzden kendinizi tanıma çalışmalarınızı ve diğer derslerinizizamanında tamamlamanız vurgulanmaktadır. Korkularınızın üstesindengelmeyi mümkün olduğu kadar iyi öğrendiğinizde, Değişim bir kabustançok bir macera haline gelecektir. Uygulama/çalışma mükemmeli getirir.

İlk gün boyunca, kitlesel hastalık ve görünüşte yıkıcı bölünmeillüzyonu ile titreşeceksiniz. Tam anlamıyla 3. Boyutu terk edecek ve4. Boyuta gireceksiniz, Foton Enerjisiyle birlikte. Dünyanın değişiminio güne kadar hiç deneyimlemediğiniz kadar çok hissedeceksiniz. İlk 12saatte ya da gün boyunca, pek ortalıklarda dolanmak istemeyeceksiniz.Durağan kalmaya zorlanacaksınız.

Bu Dünya Ananın ani fren yapma yöntemidir. Bu dönem boyunca, kendinisarsacak ve birçok özelliğini yeniden düzenleyecek. Bütün bunlarınhepsi daha şimdiden planlanmıştır ve Dünya kendini yok etmeden ne kadarileri gideceğini tabi ki bilmektedir. Bu sizin ilk işaretiniz olacak#8211; kitlesel kargaşanın ortaya çıkışıyla onu takip eden Dünya ananıngürlemeleri.

Buna göre daha önemli bir çok deprem yaşadınız bile. Aslında, bu seferdepremler hemen hemen sıradan bir hale gelecek. Sizin 8 ya da 9 RihterÖlçeğinizden bahsetmiyorum, daha çok 5 ya da 6 hatta daha az, çünkü buDünya Ananın kendini Değişime hazırladığına işaret etme şeklidir.Bununla birlikte, kendini, boyut enerjisinin 3.den 4.ye ilerlediği veFoton Kuşağı enerjisinin Dünyayı içine çekmeye başladığı son Değişimpozisyonuna yerleştirdiğinde, 3. Boyuttaki son dönüş aşamasınıhazırlayacak. Sonuç olarak, yaklaşık ilk günün 12 veya 16 saat sonrası,kalan zamanlar tam anlamıyla zor olacak. Lütfen panik yapmayın! Kaçkere hatırlatılmaya ihtiyaç duyuyorsunuz biliyor musunuz? Lütfen panikyapmayın! Bu ilk saatlerde sakin kalabilirseniz, her şey yerineoturmaya başlayacak çünkü başlangıçtaki deprem sarsıntıları vebölünmeler şiddetle azalmaya başlayacak.

Ortaya çıkmaya başlayacak diğer özellikler, sıcaklıkta ve güneşışığında azalmalar içerecek. Daha sonraki birkaç gün boyunca hava akşamüstü gibi olmaya başlayacak. Bu noktadan itibaren çok fazla güneş ışığıgörmeyeceksiniz, en az bu değişimi atlatana kadar.

Bu zaman süresince, dehşet verici bir uyanış meydana gelmeyebaşlayacak. Psişik / telepatik yetilerinize bağlı olarak, öbür tarafageçmiş olan arkadaşlarınız ve akrabalarınız sizinle iletişimegeçebilecekler. Bu sizin, bir çoğunuzun daha önce hiç deneyimlemediği /yaşamadığı bir biçimde görevinizi yerine getirmenize imkan verecek. Bu,son yıllarda bir çok ruhsal rehberin size neden şiddetle MEDİTASYONyapmanızı önermesinin bir başka sebebidir. Bu söz vurgulanmalıdır, onaönem vermeniz gerektiği için.

İKİNCİ GÜN

Bu gün, artan karanlık bütün Dünya'ya nüfuz etmeye başlayacak, dahaönce hiç yaşamadığınız / hissetmediğiniz bir soğukla birlikte. Bu derinbir soğuk olacak çünkü içinize işleyecek. Bu zamanda, karbon temelliolmayan diğer varlıklarla da bağlantı kuracaksınız. Bu, neden korkuyadayalı bir hayat yaşayamayacağınızın bir başka sebebidir,yüzleşeceğiniz şey en büyük sınavınızın bir kısmı olacak. Anlamanızgereken tek şey; BU BİR TEST! Yapmanız gereken şey Işığı üstünüzdetutmak, böylece farkındalığınız yükselecek ve sınav yok olacak.

Üçüncü gün, Dünya Ana tamamıyla Foton Kuşağına girmiş olacak veDördüncü Boyuta gerçek geçiş meydana gelecek. Bu zamanda, FotonEnerjisi Yeryüzünü tamamen saracak, ve Üç Günlük Karanlık başlayacak.Foton Kuşağının dış bandı, üçüncü boyutun özünü temizleyip dördüncüboyut enerjisini ateşleyebilmek için son derece yoğundur. Karanlıkvarolacak çünkü ışık parçacıkları o kadar yoğunlaşacak ki "yok"görünümü alacaklar. Bu dış banttan çıkış yaklaşık üç
gün sürecek ve tamamıyla karanlığın içine çekilmişsiniz gibi görünecek.Zamana takılıp kalmamaya çok dikkat edin, aldatıcı olacaktır veenerjinin yerleşmesinin ve sakinleşmesinin daha uzun sürmesine sebepolacaktır.

Foton Enerjisi, içine girildikçe, güneş ışığını tamamenengelleyecektir. Bu gerçek bir karanlık oluşturacaktır. Foton Kuşağınınözü güneş ışığını engelleyebilecek güçtedir. Her nasılsa, güneşintermal enerjisinin bir kısmı Foton Enerjisini delip geçebilecektir,böylece bir "Buz Çağı" yaşamayacaksınız. O kadar şiddetli olmayacak amainanın ki çok soğuk olacak. Bedeniniz, bir çoğunuzun deneyimleyeceğihareketsizliğin karşılığında titreşimsel bir değişime uğrayacak.

Dışarıya çıkıp sorunları halletmeye çalışmak hiçbir şey ifadeetmeyecek. Aşağı inip köşedeki dükkan açık mı diye bakmaya gitmeyeçalışmak gerekmeyecek. Açlıktan ölmeyeceksiniz. Üç günde kimse açlıktanölmez. İlk aşamada, ****bolizmanız değişecek böylece yemek ihtiyacıhissetmeyeceksiniz. Onun yerine sadece çok hafif maddeler yiyeceksiniz.Başlangıçta, sadece Yaratıcının Işıktan oluşturduğu bitki alemi varolacak. Bu, Yaratıcının size sağladığı ama her nedense bu noktaya kadarakıllıca yararlanamadığınız bir şeydir. Artık bu bitkileri sadeceakıllıca kullanmakla kalmayıp titreşimlerinin gerçek özünü / aslını daöğreneceksiniz. Eminim ki bazılarınız bu duruma uyumlanmakta zorlukçekecek, fakat birçoğunuz bu yeni yiyecek kaynağından zevk alacak.

Aynı zamanda bu olay gerçekten Yeryüzünü içine çekecek, bu olayıtamamıyla yaşamak kaderinde olanlar, titreşimsel beden transferi vehareket birliği hakkında zaten bilgilenmiş durumda olacak, böylecefiziksel öz tamamen korunmuş olacak. Bütün bu günlük / olağan seviyedeöğrendiğiniz şeyler çok uzak gelecekte olmayan o zamana bir hazırlanışşekli.

Bu üç günlük karanlık ve soğuk döneminin ortasında, dünyapopulasyonunun çoğu güçsüz ve hareketsiz halde olacak. Öyle yavaşlamışolacaksınız ki bu üç gün şimdiki zamandaki gibi geçmeyecek, ve böylecekorkunun bir kısmı ortadan kaldırılmış olacak. Yoğunluğun bu kısmındangeçişinizi zar zor hatırlayacaksınız. Bu olay başladıktan ve üç gününilk gününü geçirdikten sonra, kendi içinizde tamamen kış uykusu halinialacaksınız.

GEÇİŞTEN SONRA

Bu karanlık günlerden çıkışınız en uç beklentilerinizin bile ötesindeolacak. Karanlık dağılınca, günışığı gelmeden önce başka bir 2 ya da 3günlük bir dönem yaşayacaksınız. Bu dönemde hava akşam karanlığı gibiolacak. İlk adımınızı attığınızda daha önceki gibi ayaklarınızın artıkyere değmediğini farkedeceksiniz. Havada sıçrayabildiğinizi, bir süreorada kalabildiğinizi, yavaşça yere inebildiğinizi keşfedeceksiniz.Yeni enerjinin hala yoğun olduğu bölümler olacak, yani bazen aldatıcıdurumlar olabilir.

Bedeninizin içinde hareket eden bir şey hissedeceksiniz, ve bedeniniziiçinizde ışık saçan bu yeni enerji ile doldurabildiğinizikeşfedeceksiniz. Yeni sizi içine çeken bu yeni hissi seveceksiniz.

Bu yenilikle baş etmeyi yeni realitede size yardımcı olacaköğretmenlerin rehberliğinde öğrenmeniz iki yıldan dört yıla kadar birzaman dilimi gerektirecek. Bu öğretmenler paylaştıkları içinonurlandırılacaklar ve siz de onları takdir edeceksiniz. Şimdi nedenhepimizin derslerimizi Geçişten önce tamamlamamız gerektiğini anlamayabaşlıyor musunuz? Böylece, daha sonra bunları deneyimlemeye gerekkalmayacak.

Tamamlanmamış her deneyimi direkt olarak bu yeni realiteyetaşıyacaksınız, bu nedenle Geçişten önce mümkün olduğunca hazır olun kidiğerleri yeni hızda ilerlerken siz değerli vaktinizi onlarla boşaharcamayın.
Onca zaman geçmesine rağmen neden hala acıkmadığınızı merakedeceksiniz. En ufak bir açlık hissetmemekle kalmayıp, vücudunuzdakiyağlar / şişmanlık da, hepsi olmasa da çoğu, yok olacak. En sonundaaçlık duyduğunuzda, Yaratıcının bizim için yetiştirdiklerini yemekihtiyacı hissettiğinizi fark edeceksiniz. Aslında hep orada olan amadaha önce asla farkedemediğiniz bitkileri göreceksiniz. Birini alacak,ağzınıza atacaksınız ve o da yavaşça ağzınızda çözülecek ve siz deenerjisinin sisteminizde ortaya çıkışını hissedeceksiniz. Ve sonrabirden değişik nefes aldığınızı fark edeceksiniz. Nefesiniz başınızıntepesinden gelecek ve alışılmadık bir biçimde tamamen bedeninizidolduracak. Böylece, Geçişten sonraki ilk birkaç gün, daha öncedeneyimlediğinizden, alışık olduğunuzdan farklı olan her şeyle işlevgörmeyi öğrenmekle geçecek.

Bir çok yeni şey, yeni ve aydınlanmış düşüncelerinizi meşgul edecek.Bütün düşünme sisteminiz fazlasıyla açık olacak, ve hafızanız hazırolduğunuzun da ötesinde olacak. Yaklaşık 2000 yıl boyunca DördüncüBoyutun zevkine varacaksınız.

Genel anlamda, dostlarım, bu sarsıcı bir dönem gibi görünmesine rağmen,(bu dönem) toplu aydınlanma sürecinin başlangıcıdır. Hepiniz, bir çokyaşam boyunca yükselişin tamamını hatırlamak için hazırlanıyorsunuz.Hiçbir şey boşa gitmemiştir. Derslerinizi büyük bir ilgiyle ve istekleöğrenin, böylece eski bavullarınızı yeni ve heyecan verici çağataşımamış olursunuz.

Her birinizin yaşam planı belli başlı deneyimleri içerir ve her deneyimyeni bir anlayış düzeyi yaratmak için tasarlanmıştır. Bir dersi kısakesmeyi seçtiğiniz her seferinde, o ders, daha sonra üstündeçalışasınız diye yeni realiteye ertelenir. Deneyimleme ihtimalleriniasla geri çevirmeyin.

Her şeyin geçmişte hayalini kurduğunuz bir yere taşınmış olduğu yenibir enerjide uyandığınızı düşünün. Çevrenize baktığınızda ve hayatınpotansiyellerini incelediğinizde, hayat göz alıcı güzelliktedir. Vesonra, yeni bedeninizi ve onun yeni enerjideki yetilerini anlamayabaşlarsınız. Her nasılsa, tamamlanmamış öğrenim durumuna uygun olarak,Yüksek Benliğiniz, daha önce kaçtığınız belli başlı deneyimleritekrarlamak zorunda olduğunuz bir plan yapar. Tüm varlığınızla yenienerjiyi deneyimlemek / yaşamak isterken, bütün dersler tamöğrenilmeden bir adım dahi ileri gidemeyeceksiniz. Bu yüzden hiç birihtimali göz ardı etmeyin. Yüksek Benliğinizin sizin için yarattığı herşeyi büyük bir arzuyla tamamen öğrendiğinizden emin olun, çünkü busizin yeni bin-yıla girişinize izin verecek.

Bu sadece başlangıç.

StyleALP
20-07-2009, 15:12   |  #2  
StyleALP avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

 Kaynak: NASA !

Süleyman.
20-07-2009, 15:19   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009

İlk birkaç cümleyi okudum ve yorumum: Saçmalık.
 
Tabi okumadığım birşeye saçmalık demem de çok doğru değil. Şimdi usulen gereğini yerine getirmek için okuyorum.
 
Ekleme: Sonuna kadar okudum ve zorla tahammül ettim açıkçası bu gereksiz okumaya. Herhalde Yoga öğreten birileri astronomi ile ilgili gözlem ve fikirlerle kendi inançlarını harmanlayarak bundan yukarıdaki saçmalığı elde etmiş. Ucuz bir bilim-lurgu bile olamayacak, fizik olarak hatalarla dolu bir metin.
 
Eflatun, "Felsefe hayretten doğar" diyor ve bu hayret de hikmete giden yolu aralar. İngilizcesi olanlar NASA'nın sitesine girerek gerçek NASA bilgilerine ulaşıp kainatta makro ve mikro düzeyde olan biteni görüp "hayrete" düşebilirler.

Son Düzenleme: Süleyman. ~ 20 Temmuz 2009 15:51
International Affairs
20-07-2009, 15:46   |  #4  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

İkinci güne geçtim baya uzunmuş Ama güzel ve heyecan verici...

International Affairs
20-07-2009, 15:55   |  #5  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

way be sonları o kadar saçma ki okumayı bıraktım ilk başları Gerçek gibi de sonları nı iyice salladılar gibi me geliyo,ne demek aç kaldığınızız hissetmeyeceksiniz,uçacaksınız böyle bir şey mümkünmü arkadaşlar ya hayret
Bİr de Ölmüş olan akrabalarınızla iletişime geçeceksiniz diyor bu imkansız çünkü böyle bir şey olduğu zaman bilinki KIYAMET pek yakın...
Ama iyi yada kötü yazı bilgiler için sağol böyle yazılar çok hoşuma gider ne kadar saçma olsada...

ParanoiD
20-07-2009, 16:23   |  #6  
ParanoiD avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,900 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

2012 ile ilgili tek bildigim bir enerji değişimi olacagı ve yeryüzünde enerji ile çalışan hiçbirşeyin kalmıyacagı.Yazının cogunu okudum ama inanasım gelmedi açıkcası.3 günde fiziksel değişimlere ugramamız falan bilmiyorum o gün gelince görürüz artık :)

StyleALP
20-07-2009, 16:28   |  #7  
StyleALP avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Bende %50 olacağına ve %50 olmayacağı kararındayım yani kararsızım. Olursa da öyle düşünce okuma felan olacağına inanmıyorum ancak belirli değişiklikler olur diye düşünüyorum. Ama kesin bir tarih olduğu için o günü beklemek birazda olsa heyecan verici. :)

kedij
21-07-2009, 01:29   |  #8  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
142 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2009

çok şey yazacaktım bu konuda ama neyse fazla derine girmeyelim. ama bu teknoloji devrinde bile insanların bu tür saçmalıklarla uğraşması tek kelimeyle saçmalık.

HugOBoss___
21-07-2009, 02:02   |  #9  
HugOBoss___ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,011 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

bende sonuna kadar okumaya tahammül edemedim... kesinlikle saçmalıktan başka bir şey değil... amerikan film edüstrisi senaryo bulmakta zorlanıyormuş buyursunlar nasa da çok malzeme var...

Süleyman.
21-07-2009, 02:13   |  #10  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2009
Alıntı: HugOBoss___  
bende sonuna kadar okumaya tahammül edemedim... kesinlikle saçmalıktan başka bir şey değil... amerikan film edüstrisi senaryo bulmakta zorlanıyormuş buyursunlar nasa da çok malzeme var...
Bu saçmalık NASA'ya ait değil. Birileri NASA'nın gözlemleriyle kendi hezeyanlarını bir araya getirmiş.

StyleALP
21-07-2009, 10:18   |  #11  
StyleALP avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,601 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2009

Çeşitli televizyon programlarındada Foton 'la ilgili konuşlamalara tanık oldum. Her ne kadar olmaz denilme paydası varsa çoğu kişide olacağı kanısında. NASA 'dan ve çeşitli forumlarda bu konuya yer verildi ancak endişe verici diye kaldırıldı. 2010 'da haberlere çıkmaya başlar diye düşünüyorum. Çeşitli forumlarda %99.9 olacak paydası veriyorlar. Ben zamana bırakıyorum. Ne olur ne olmaz görücez. Dediğim gibi iki düşüncedeyim.