slm herkeze denetım masasından program ekle ve kaldıra gıremıyrm ve wındows dosyalarından 1 kacı eksık dıye ılk acıldıgında msj gelıyr ve msn acılıo ama yazı falan yazılmadan kapanıo wındows kapatmak zorundadır gıbısınden sızce ne yapabılırım bunu halletmem gerek
önemli yardım ederseniz
format atmadan,windows cd si ile sistemini onarabilirsin arkadaşım!
ya denıyrm ama yapamadım bır turlu tarıf edersen sevınırım
tarif edebilceğimi zannetmiyorum arkadaşım ama;cd tak ve bilgisayarını yeniden başlat.cd den kurulum başlayacak.ilerledikçe sende takip et ve onar seçeneği çıkınca bir tuşla bunu hallet.sanırım R tuşuna bas diyecek emin değilim!ayrıca bunu yapmadan önce dosyalarını kaybetmemek için sisteminin yedeğini al,sonra kızma bana.
başarılar...
birde sen format atcacaksın fakat;sende,donanımlarının sürücü cd leri varmı?yani ekran kartının,anakartın cd leri felan.varsa iyi.
dızustu pc ya kendı orjınal cd sınde r ye basıyrm ama olmuo yınede sagolun yarınn teknık servıse gturecem yazan arkadaslarıma thanks
arkadaşların dedikleri ASR sanırım...ASR yi kullanarak tabiki yeniden kurabilirsin formatsız..Neyse anlatmıyım yarın pc gidiyormuş yada gitti :)
teşekkürler arkaaşlar yeniden kurdum:)
eğer bu sorunla yeniden karşılaşırsan
En başta cd den yükleme için bir tuşa basın diyor ya orda windows u kur onar diyor orda r ye basma f8 sözleşmeyi kabulden sonra kurulu windows sürümlerini arıyor diyecek bulduğu zaman r ye bas zaten orda r çıkmazsa ve direk sürücüleri (c-d) gösterirse windowsun onarılmayacak kadar hasarlı demektir.