bende Kaspersky kullanıyorum.güncel olmasına dikkat edilmelidir.
yanında spyboot ve malwarebytes de hucum kıtası olarak beklemede :)
kaspersky sağlam derimm
Önerebileceğiniz En İyi Anti-Virüs Programı
- 1
- 2
Coşkun OLCAGüncel bir Kaspersky...KIS
![]()
kaspersky çok iyi bi antivirüs ama bi süreliğine bilgisayarını yavaşlatacak denendi onaylandı bazen herşeyi soracak şu dosya açılacak izin veriyormusun die falan ama gayet güzel tavsiyemdir
AntiVir Personal en iyi program bu bence hemde bilgisayarı hiç kastırmıyor!
Bence en iyisi nod32 yanında "nodenabler" die bi programı var indirip kurdugun vakit devamlı kendisini güncelliyor hiç şifre aramana gerek kalmadan kullan
avg 8.5 vaya avira antivir bence süper.....
PC Tools Internet Security 2009 kur gıtsın basın agrımazzzzzzzzzz
ben üç yıldır norton internet security kullanıcısım ve bir kez bile virüsle ilgili sorunum olmadı... ne bulursa temizler yada etkisizleştirir, tavsiye ederim.
Bir soru çok dolaylı ?
Bu soru burda kapışma çıkartır
Bunu deneyerek bulabilrisin buda benim cevabım
Kimine göre kaspersky iyidir , kimine göre çok kasar
Kimine göre Ndo 32 enyisi , kimine göre berbat vs...
Seçim senindir bunu birilerine sorarak bulmaktansa kendın bul ...
herkez kendine göre yaziyor bir seyler ve emin üstelikde Norton, avast, Antivir, Nod32 hepsinin kacirdigini göRdüm adam tarama yaptiginda bir sey görmedigi icin gelip atiyor cok iyi diye ama farkli spy, malware yada antivurusde bir ton sey cikiyor zaten en iyisi yok en iyiler var ama hepsi desteklenmeli antilerin baska programlarla.
herkez kendine göre yaziyor bir seyler ve emin üstelikde Norton, avast, Antivir, Nod32 hepsinin kacirdigini göRdüm adam tarama yaptiginda bir sey görmedigi icin gelip atiyor cok iyi diye ama farkli spy, malware yada antivurusde bir ton sey cikiyor zaten en iyisi yok en iyiler var ama hepsi desteklenmeli antilerin baska programlarla.katılıyorum;
ben Kaspersky ile tarattım PC'yi 1-2 tane virüs buldu ve sildim onları;
sonra Avira ile tarattım 2-3 tane daha buldu onları da sildim;
en sonunda GData 2010 ile tarattım 20-25 tane buldu(arşiv taraması güçlüymüş :) ) onları da sildim
o da yetmedi Malwarebytes' ile tarattım bişey bulmadı,
Spybot Search & Destroy ile tarattım 5-6 tane buldu sildim
Norton taratıcı ile hızlıdan tarattım bişey bulmadı artık tamam dedim
YANİ SONUÇ OLARAK, her antivirüs tam koruma sağlamıyor...Neyse ki trojanların falan dosya göndermesi firewall'la engelleniyor ya da en aza iniyor...
- 1
- 2