Slm arkadaşlar.Benim pc herhalde virüs kapmış.Önerebileceğiniz en iyi virüs bulan ve o virüsleri temizleyen bir anti-virüs programı var mı ?
Önerebileceğiniz En İyi Anti-Virüs Programı
- 1
- 2
Virüs kaptıysanız Kaspersky Internet Security 2009 ve Combofix ile bilgisayarınızı taramanızı öneriyorum.
Kasperksy , Norton ve Panda , diğerleriyle işin olmasın.
Virüslü pcye Kis 2009 kurmuştum 100 den fazla virüs buldu herhangi bir sorun olmadı.
kasperskydan hiç şüphen olmasın
esed nod 32 3.0.669.0 sürümünü kur virüs diye bir şey kalmasın
1.5 yıldır karpersky kullanıyom
tavsiye ederim
internet security iyi baya bi programlar herşey güvenlik duvarı posta koaruması falana filan
ücretsiz istersen antivir almanların yaptığı iyi antivirüz
karperskyidi rular yapmış matematikleri iyi güzel program yazmışla.....
Kaspersky çok iyi bi koruma programı tavsiye edilecek bi program ben bayadır kullanıyorum gayette memnunum ancak kasperskyın da silemediği virüsler var ama tavsiyem kasperskydan yana...
nod32 illegal dosyapaylaşımı YASAKTIR! :D
kaspersky internet securıty ve spybot searc destroy'u bi arada kullan ve güncel tut.ondan sonra gözün kapalı XXX sitelerde bile gezebilirsin.Hadi kolay gelsin
en adisi bile hiç olmamasından iyidir ben onu söyleyeyim...avira anlaşılan bedava, nod32 crack bulabilirsen çok hafif ve etkili güzel yani, kaspersky dersen tavsiye ediyorlar ama bedava kullanman zor(hangisi olursa olsun güncelleme çok önemli ve lisans almadan güncelleme olmuyor)....yani aradığın en iyisi mi yoksa bedava birşey mi...sen en iyisi antivirüs yanında şunları da da bir araştır gerçekten çok işe yarar şeyler:
1-acronis true image(olduğu gibi harddik veya bölüm yedekler)
2-hiren's boot cd(içinde arıza çökme gibi pek çok durum için programlar bulunur, içerisinde acronis programı da mevcuttur)
3-winpe(cd den çalışan windowstur bütün sistem çökse bile bunula rahatça bilgilerini kurtarabilirsin)...
BItdefender bir dene.kendini alaninda kanitlamis bir program
PANDA GLOBAL PROTECTİON* KULLAN PC NEFES ALSIN TANIMAM BAŞKA
kasperskay internet securty 2009 tavsiye ederim
herkez kendi kullandığı anti virüs ü yazmıs arkadaşım uğraşma bunlarla combofix indir çalıştır temizlesin virüslerini daha sonra bulaşmaması içinde nod32 anti-virüs v.3.2 yi kur tavsiyem budur.
XpLodeRherkez kendi kullandığı anti virüs ü yazmıs arkadaşım uğraşma bunlarla combofix indir çalıştır temizlesin virüslerini daha sonra bulaşmaması içinde nod32 anti-virüs v.3.2 yi kur tavsiyem budur.
Virüsler için Kaspersky 2009 indir önce tarat ve trojen için Ad Aware(son sürümünü) indir ve bir de onla tarat Bilg kesinlikle tek bir virüs trojen kalmaz...
- 1
- 2