arkadaşlar hangi programı öneriyorsunuz ?
birde eset smart security ile nod32 antivirüs arasında ki fark nedir ?
Önereceğiniz Kapsamlı Güvenlik Programı
ya para verecem şimdi bir kere alayım tamam olsun diyorum KIS 2010'u şimdi kaldırdım onun haricinde sağlam bir programa ihtiyacım var NOD32 demişler onu araştırıyorum, bir yandan da BitDefender ı gördüm formda herkez övmüş ona bakayım diyorum ama ne bileyim karar veremedim eskiden sophos kullanıyordum on numara ama ona şimdi param yetmez lisansı güncelleyemedim
NIS 2010 tavsiye ederim. İsterseniz önce doksan gün deneyebilirsiniz. Forumda linki var.
peki gerçekten güveniyormusun ve deneyimin oldumu nis de harbiden ne diyorsun
bak şuan üç dört program arasında gidiyor geliyorum
Bitdefender
Avira Premium Suite
Eset Smart Security
Şimdi sen dedin diye nortonada bakıcam
sen nediyorsun bunların arasıında
Nortona baktım ya bana sistemi yoran bir program gibi geliyor nedense norton ve kaspersky
avira yada bitdefender
neyse saollun arkadaşlar zamanınızı harcadınız cevap verme lütfunda bulundunuz ben daha buralardayım istatistikleri felan kontrol edicem sizde bir bilgi paylaşmak isterseniz gene yazın buraya
Epey zamandır NIS 2010 kullanıyorum ve memnunum. Birkaç arkadaşımın tarih öncesi bilgisayarlarına dahi kurdum ve hiçbir sorunu yok, hatta şu anki en hafif güvenlik yazılımı diyebilirim. Ekstra bir sürü özelliği var. Ama bu kişisel tercih meselesidir. Kendini ispat etmiş, NIS, KIS, Avira gibi yazılımları deneyip hangisini beğenirseniz onu kullanırsınız. Sonuçta pek çoğu belli bir standardın üzerindedir.
Onun da doksan günlük deneme sürümünün linki var forumda...
En İyisi DeppFreez Ben 3 Yıldır Format Atmadım:S Şaka Bir Yana Benim İşime Yarıyor Oyunların Save Dosylarını Mail Adresime Saklıyom Zate Oyundan Başkada Öyle Cok Dowload'La İşim Olmuyor Yanı Benim İşimi Cok İyi Görüyor Kur Dne İstersen Ama Senden Ne Göürüyor Ne Kadiriyor Bak İşine Yararsa Gayet İyi Bi Program
bütün pc yi tarattım norton 360 herhangi bir güvenlik sorunu yok dedi buraya kadar tamam yanlız flash disk vardı taktım pc ye takmamla microsoft security virüs ve trojan buldu norton 360 tan ses seda çıkmadı sonra 5 dk sonra engellendi gibi bir uyarı verdi ama ben microsoft security uyarıyı veerdiği gibi silmiştim anlamadım ne oluyor sizle paylaşmak istedim
İlk kullanman gereken güvenlik yazılımı Kaspersky, sistemin iyiyse şaşma. (Lisansı var ama veremem)
Kaspersky kullanmam dersen Bitdefender kullan derim. Düşük sistemlerde bile çok hafif. (257 günlük lisansı var. Sana hediye edebilirim.)
[url=http://www.yukleresim.com/]
Yok buda değil diyorsan koruması en az diğerleri kadar güçlü olan Trend Micro dene. (1 yıllık lisansı var verebilirim, tabi bu da hediye.) Daha sana ne diyeyim. Norton, Eset, Avira, Avast kullanıcılarını artık memnun etmekte zorlanıyorlar. Sonuç böyle, artık seçim senin.
[url=http://www.yukleresim.com/][/url]
Bitdefender tercih et derim. Nedeni : sistem performansı çok yüksek, virüs bulma oranı yüksek ve hatalı alarm sayısı çok düşük ( Bitdefender eğer bir dosyaya virüslü diyorsa büyük ihtimal virüslüdür ), dosya kasası gibi bir özelliği var, önemli dosyalarını buraya kilitleyip istediğin yere taşıyabilirsin. Şifre olmadıkça kimse dosyalarına bakamaz. Tarama hızı yüksek, bilgisayarınızı tararken kasılmalara neden olmuyor. Online desteği var. Laptop modu gibi dizüstü bilgisayarı için harika bir özelliği ve ayrıca oyun modu da var. Her saat başı güncelleme yapıyor, sisteminizdeki güvenlik açıklarını size rapor edip uyarıyor ( Saymakla bitmez ) ayrıca fiyat olarak kıyaslandığında diğerlerinden çok daha avantajlı. ( şu anda satın alırsanız 1 yıl yerine 2 yıl kullanabileceğiniz bir kampanyası da var )
Yukarıdaki sebeplerden dolayı sana 3 önerim var :
Sadece antivirüs alacaksan : Bitdefender Antivirüs
Internet Security alacaksan : Bitdefener Internet Security
Sistem bakımı da yapacaksan : Bitdefender Total Security
Ama senin için Bitdefender Internet Security yeterli olur
arkadaşlar hangi programı öneriyorsunuz ?
birde eset smart security ile nod32 antivirüs arasında ki fark nedir ?
nod2 ve smrat security arasında ki farkı bende dahil defalarca cevaplandı zaten ama yine söyliyeyim nod32 bir temel koruma aracıdır yani sadece antivirüs koruması yer almaktadır aynınmda destekçisi oaln anticasus vardır smart securty kapsamlı güvenlik programıdır fazla oalrak istenmeyen e posta engelleme ve kişsel güvenlik duvarı bulunmaktadır. önereceğim olan program ise: eset smart security 4
En kapsamlı güvenlik yazılımı yapılan testlere göre NIS 2010'dur.
http://www.symantec.com/norton/d ... er.jsp?pvid=nis2010
Antivirüse para vermek istemiyorsan ya Windows dışında bir işletim sistemi kullan yada ücretsiz güvenlik kombinasyonu oluştur. Mesela Avira Antivir Free+ Comodo Firewall+ Malwarebytes (Tarama amaçlı)+ Zemena AntiLogger. Yada bu ürünlerin kampanyaları olur. Mesela 90 günlük Norton, 1 yıllık Trend Micro vb. İstersen kampanyalara burdan ulaşabilirsin:http://doctus.org/forumdisplay.p ... d5decc57287bc6c18f2
1-) GDATA Internet Security 2010'u öneririm.Çift yönlü virüs motoru kullanarak virüslere geçit vermiyor.Fakat şunu da belirtmem gerekir ki;çift motor kullanmanın bir bedeli olarak PC'yi biraz kasıyor.
2-) NOD32 antivirüs ile ESET smart security arasındaki farka gelelim.Smart Security tam güvenlik sağlıyor.Diğer bir söyleyişle internet security.İçinde ekstradan internette güvenliğinizi korumak için bazı özellikler mevcut (firewall gibi) Fakat Antivirüs de yalnızca temel güvenlik araçları mevcut (anti-virüs,anti-spyware gibi)
Bitdefender IS öneriyorum, kapsamlı ve gerçekten sistem dostu bir güvenlik programı istiyorsan bitdefender dan şaşma derim. arama motorunu bir kaç antivirüs firması da kullanıyor, örneğin g-data arama motorlarından birisi bitdefender firmasının.
esetın guvenlık duvarı evlere senlıEset' in kendisi de evlere şenlik, kurulu bir sistemden kaldırıp Bitdefender yüklediğimde içinde trojanlar yuva yapmıştı. Eset artık işin sadece süratli bir yazılımla olmayacağını görmesi gerekiyor çünkü hem performansdan hem de güvenlikten ödün vermeden bir korunma sağlanabilir. Kaspersky kadar kasmayan, eset kadar kaçırmayan bir antivirüs her zaman mümkün bence ( ve buna en yakın gördüğüm yazılımlar Bitdefender ve AVG )