Arkadaşlar Önerebileceginiz Yada Oynadıgınız Online Oyun Varsa Ögrenebilirmiyim ?
Özellikle FPS...
Önereceginiz Online Oyun Varsa Durma Gel !!!
Bırak fps yi grid online gel dünyaya tozumu yutturuyorum.Sende gel bridgestone modda hız yap biraz adrenalin pompala ülkeyi temsil et...
Yok İnternet Sayfa Oyunu Degil Normal Online
Mesela : Left 4 Dead 2 Var
Bunun Gibi Büyük Güzel Bir FPS Oyun İstiyorum
Dogrudur War Rock Oynamam Zaten Hoşuma Gitmedi
Runescape baya popüler ama hiç oynamadım ben.
battlefield 2 multiplayer 1.5 ile ek paketler bedava oluyor(sf hariç).Orjinal fiyatı 20tl
Wolfteam fps türünde tavsiye edebilirim.Ama eğer klasik mmorpg istiyorsan:Ultima Online ve Rappelz Online önerebilirim.
COD 4 onlıne fps oynamak istiyorsan sakın düşünme eğer orjınal olarak cod 6 aldıysan onu oyna almadıysan kesinlikle oynamalısın x fire üzerinden (dikkat et bağımlısı olabilirsin :P :D)
CoD2, CoD4, CS. Özellikle CS'yi 2000 yılından beri oynarım hâlâ da bıkmadım. İnternet cafelerdeki Lan partilerinden başladım. Şimdi de ara sıra girip Türk serverlerinde oynuyorum hâlâ. CoD2 efsanedir MP alanında. CoD4 ise en güzel grafik ve oynanışa sahibidir kanımca.
Benim tavsiyemse kendi yazımdan birşeyler olucak tabi browser tabanlı.
sehemgame online
mafya oyunlarını seviyorsanız ve online oyunlar hakkında bilgi ve tavsiye istiyorsanız aşağıdaki linke göz atabilirsiniz umarım faydalı olmuştur.
http://online-strateji-oyunlari. ... -mafya-oyunlar.html