Metin 2, ıstanbul kıyamet vakti, silkroad, knight bu oyunların dışında önerebileceğiniz 4 5 arkadaş oynayabileceğimiz bir oyun var mı?
Öneri Oyun?
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Türkçe mmorpg arıyorsan son zamanların gözdesi Allods Online var.Özellikle Türkçe mmolar için Online Oyunlar sitesini inceleyebilirsin.Türkçe mmo oyunlar üzerine
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
293 mesaj
warrock oynayabilirsin çok güzel oyundur ama öğrenmen biraz zaman alır ( saklanma yerleri vs. )
Taze Üye
6 mesaj
sen joygame in sayfalarını bir gez bence bayagı türkçeleştirdikleri oyun var.
Taze Üye
4 mesaj
Farklı, orjinal ve ücretsiz bir oyun denemek istersen Requiem Memento Mori 'yi öneririm..
Google a "requiem türkiye" yazarsan oyun hakkında her türlü bilgi ve görsellere ulaşabileceğin siteyi göreceksin..
Yeni Üye
30 mesaj
aion yada requıem bu oyunların grafikleri süper ve +18 içermekte ben denedım ve güzeldi ve bu sıralar bu oyunlar free to play oldu bedava ;)
Yıllanmış Üye
141 mesaj
Türkçe mmorpg arıyorsan son zamanların gözdesi Allods Online var.Özellikle Türkçe mmolar için Online Oyunlar sitesini inceleyebilirsin.Türkçe mmo oyunlar üAsla Allods u önermem o kadar kötü güncellemeler oldu ki oyunun dengesini para ile alınan itemler bozuyor oyunda playerı düşünmüyorlar ve ben de eskiden oynuyordum oyun yavaş yavaş dağılmaya başladı ama sen ben para veririm diyorsan başla grafikleri iyi bir oyun