Merhaba arkadaşlar,yeni bir pc almayı düşünüyorum DellXPS700,pc biraz pahalı fakat özellikleri iyi ama yinede siz değerli arkadaşlardan yorum veya öneri b bekliyorum,şimdiden teşekkürler!
**Öneri ve Yorumlarınızı Bekliyorum!!!!
öyle bir bilgisayarı alabiliyosan al derim yanii ama Türkiye de varmı bilmiyorum süpper bişi yaa raat 5yıl gider:D:D:D:D
Alabiliyorsan al tabiki.Daha ne yorumu bekliyorsun.
Alabiliyorum fakat merak ettiğim bazışeyler var,o pc'ye vereceğim parayla daha iyi bir konfigurasyona sahip toplama yapabilirmiyim?Ve Monitörü Chip'in haziran sayısında tanıtılmıştı 650$ proniq marka bir monitör ile 20inc ikiside , dell monitör için" oyunlardaki hızlı sahnelerde yavaş" diye bir yorum yapılmıştı.Eğer monitörü almazsan sadece kasa alırsan fiyattan sadece 300$ düşüyorlar büyük bir avantaj 650$nerde 300$ nerde.Pc Türkiyede yok sipariş üzerine 15 günde gelecekmiş,arkadaşlar kararsızım ben daha çok ileriye dönük bir pc olsun istiyorum acaba bu xps700 yeterlimi?Toplama pcde büssürü tantana var aradığın donanımı bulamıyorsun Türkiyede Malesef, birde D.bakırda olduğumu düşünürsek....Yüksek donanımlı bir toplamada mutlaka bir sorun çıkıyordur.Dell pcler taş gibi MAŞALLAH hala p3 bir dell kullanıyorum.Umarım tam olarak anlaşılmışım arkadaşlar.İlginiz için Teşşekür Ederim.
O paraya daha iyi bir konfrigasyon yapabilirsin.Ama Türkiye de değil.Hatta sadece Dell markasına verdiğin para için bile Pc toplayabilirsin.Yani donanımın fiyatının üstüne konulan Dell marka fiyatıyla.
ufuksO paraya daha iyi bir konfrigasyon yapabilirsin.Ama Türkiye de değil.Hatta sadece Dell markasına verdiğin para için bile Pc toplayabilirsin.Yani donanımın fiyatının üstüne konulan Dell marka fiyatıyla.Hayallerini bozmak istemem ama katılıyorum arkadaşa.Sırf o marka 500 Dolar.
Galiba haklısınız Üstad!Kimse o kadar gözü kara değil 500$ bir markaya ödesin....
Peki sizden bir ricam var bana bir anakart önerebilirmisiniz,işlemciyle birlikte?
Günümüz bütün teknolojilerini destekleyebilen bir anakart.Sizlere güveniyorum
Saygılar!
Üstad sana göre hangisi en iyiyse?
javascript:pencere_ac('http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=y2x9fqVBICRHTi53MWW4e8hbU9fKFGy8MZmyqzHQ9GtyFV5H39&ad=anakart&ur_no=934');
Bu kart iyi.
Çok teşşekkür ederim UstaD!