Şuan "Microsoft Security Essentials" kullanıyorum ama pek anlamadım.
Bilgisayarımı sürekli güvenlik içinde tutacak ve bütün virüslerden temizliyecek bi anti virüs programı öneriniz var mı?
Önericeginiz bi anti virüs programı var mı?
- 1
- 2
Ücretsiz olarak avast
Ücretli olarak kaspersky kullanabilirsin.
Kaspersky Internet Security'i tek geçerim.
bence esed nod 32 antivirüs 4 ü kullan bigisayarının performansını minimum seviyede etkiler o bilgisayarını tararken sen oyunlarının kasmadan rahatca oynayabilirsin ayrıca gelişmiş tarama sistemi mevcut bilgisayarındaki tüm virüs,worm,trojan ve rootkidleri tespit eder ve temizler ancak program lisanslı lisansı 50 tl ye alailirsin (1yıllık) ancak verdiğin paraya değer ayrıca kullanımı cok kolay ve türkçe
Aynen MSE'nin neyini anlamadın neredeyse en basit antivirüs. Sana ücretsiz bir antivirüs yeter gibime geliyor. Avast ya da Avira kullanabilirsin. Ücretli tercih edicem diyorsan Kaspersky favorim ama sen Norton kullan biraz daha hafif bir yazılımdır ve bana göre Norton azcık daha iyi :)
Bitdefender kasma yapmıyor mu? Yuh yani ! :D Bitdefender'ı önerdiniz güzel bir yazılım önerdiniz yani ama kasma konusu bence tam tersi. 2011 de 2012 de gayet iy kasıyor.
kaspersky purenin yeni sürümü çıkana kadar kis son sürümü öneririm kp yeni sürümü çıkınca kp ye geçin
kp nin şu anki sürümünde cloud desteği yok ama kis son sürümünde var
Bitdefender kasma yapmıyor mu? Yuh yani ! :D Bitdefender'ı önerdiniz güzel bir yazılım önerdiniz yani ama kasma konusu bence tam tersi. 2011 de 2012 de gayet iy kasıyor.Bilgisayarımda şu an en hafif bir kasılma bile yok. Koruma ayarlarıda en üst seviyede. Korumasından da oldukça memnunum.
Kaspersky indirdim bide seriallerini bulup full yaptım gerçekten güzel :D
Not: MES'i anlamamaktan değil bana pek koruyucu gelmedi aslında ama Kaspersky gayet güzel sağolun :D
Bilgisayarımda şu an en hafif bir kasılma bile yok. Koruma ayarlarıda en üst seviyede. Korumasından da oldukça memnunum.Korumasına laf yok. En üst seviye de olması ayarların onun kasıcağı anlamına gelmez. Tarama ayarların da ayrıntılı/derin tarama gibi seçenekler varsa ve etkinleştirirseniz nasıl kasar görürsünüz. En üst seviye de demeniz sadece daha agresif oluyor programlara karşı, bu kasma yapmaz. Ama Bitdefender zaten ağır bir yazılım sisteme mutlaka yük bindiriyor (diğerlerine göre) siz Bitdefender kasmıyor derseniz yalan söylemiş olursunuz. Sisteminiz çok iyidir siz de kasma yapmaz ama 2 gb ram'li Pentium/Core Duo işlemcili yani standart bir pc de kasıyor. Kasıyor abi önüne geçemiyoruz :)
Korumasına laf yok. En üst seviye de olması ayarların onun kasıcağı anlamına gelmez. Tarama ayarların da ayrıntılı/derin tarama gibi seçenekler varsa ve etkinleştirirseniz nasıl kasar görürsünüz. En üst seviye de demeniz sadece daha agresif oluyor programlara karşı, bu kasma yapmaz. Ama Bitdefender zaten ağır bir yazılım sisteme mutlaka yük bindiriyor (diğerlerine göre) siz Bitdefender kasmıyor derseniz yalan söylemiş olursunuz. Sisteminiz çok iyidir siz de kasma yapmaz ama 2 gb ram'li Pentium/Core Duo işlemcili yani standart bir pc de kasıyor. Kasıyor abi önüne geçemiyoruz :)Derin tarama varken yazıyorum. Ayarlarıda en yükseğe getirdim. Daha yeni format attığım için kasmaması normal midir? Sistemim kişisel sayfamda var.
Derin tarama varken yazıyorum. Ayarlarıda en yükseğe getirdim. Daha yeni format attığım için kasmaması normal midir? Sistemim kişisel sayfamda var.Yeni format atmayla falana alakası yok kasmanın. Sistemine baktım çok ta iyi bir sistem değil, orta derece bir sistemn var. Sıkça oyun oynar mısın? Oyunlar da kasılmalar oluyorsa Bitdefender yüzündendir büyük bir olasılıkla. Ya da şöyle yapalım;
Sisteminden BitDefender'ı kaldır bir de öyle performans a bak :) Sonra tekrar kurarsın.
- 1
- 2