bu ana karta uygun 1 kasa önerirmisiniz arkadaslar..
önerileriniz nedir ?
AMD PHENOM II X6 1100T BLACK EDITION 3.3GHZ TURBO CORE 9MB CACHE İŞLEMCI
ASUS M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHZ (O/C) ANAKART
KINGSTON 4GB HYPERX DDR3 1333MHZ CL7 TEK MODÜL RAM
XFX HD6850 BLACK EDITION O.C. ÇIFT FAN GDDR5 1GB 256BIT AMD RADEON DX11 EKRAN KARTI
SAMSUNG 19" EX1920W GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
WD 3.5" 1TB CAVIAR BLACK SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK
sistem böyle buna uygun 1 kasa arıyorum
Yakında benimde alacağım kasa olduğu için ilk önce bunu öneririm
THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ PENCERELİ FULL TOWER SİYAH KASA
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=32072
THERMALTAKE VH6000BWS ARMOR+ İncelemesi
http://www.donanimhaber.com/kasa ... BWS-PC-Kasasisi.htm
Sonrada bunu öneririm
COOLER MASTER HAF X 942 BLACK EDITION FULL TOWER PENCERELİ SİYAH KASA
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... ils.aspx?I_ID=51398
önerdiğiniz kasaları baktım ama psu yok sistemi şöyle kurdum;
Phenom II X6 1100T Black Edition 3.3GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci
M4A89GTD PRO/USB3 AMD 890GX/SB850 AM3 DDR3 2000MHz (O/C) Anakart
4GB Hyperx DDR3 1333MHz CL7 Tek Modül Ram
HD6850 Black Edition O.C. Çift Fan GDDR5 1GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
LITEPOWER 700W GÜÇ KAYNAĞI
FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
ama düşündüğüm sistemle kasa fiyatını koyunca çok pahalıya kaçtı :D
benim düşündüğüm kasa iste şu
CYBORGX MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI (160 tl kasa 154 tl de power (litepower serisi için iyi değil dediler onun hakkın da bilginiz var mı?)
buna seçenek olarakta;
XIGMATEK PANTHEON BLACK EDITION 600W MidT ATX SİYAH KASA
264 tl 600w olması sisteme zarar verir mi? araştırmalarıma göre ekran kartı için yetersiz kalabilir, doğrumudur?
ama usb3.0 ve e-sata çıkışları yok, bunu dahili bir parça ile ekleeyebilirmiyiz kasaya yada bu usb3.0 e-sata gereklimi? cevabınız için teşekkürler, bayadır araştırıyorum bu sistemi tamamladım şimdi sadece kasa kaldı.
Bence
XIGMATEK PANTHEON yerine THERMALTAKE VJ40001W2Z V9 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
http://www.vatanbilgisayar.com/t ... ils.aspx?I_ID=48809
bunu al daha iyi hem ayrıca Thermaltake kalitesini kime sorsan onaylar
ayrıca ektan kartının üreticisinin resmi sitesinde sistem için toplam watt miktarı 500Wat olarak verilmiş yani 600Watt bir powersupply gayet yeterli olacaktır,
burdaki tek sorun kasanın modelinin senin içine sinmesi ?
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. benim kafamda ki soru; anakartta ki usb3.0 ve e-sata çıkışlarının olmaması. Bunu sizin önerdiğiniz kasadan dahili parça ile çıkışlarını sağlayabilir miyim? gerçekten teşekkür ederim ilginiz için.
İlginiz için gerçekten teşekkür ederim. benim kafamda ki soru; anakartta ki usb3.0 ve e-sata çıkışlarının olmaması. Bunu sizin önerdiğiniz kasadan dahili parça ile çıkışlarını sağlayabilir miyim? gerçekten teşekkür ederim ilginiz için.Galiba anladığım kadarı ile şunu sormak istiyorsun umarım doğru anlamışımdır ?anakart üzerinde e-sata ve usb3 var ama kasa üzerinde varmı diye sorduğunu varsayarak cevaplamaya çalışayım,e-sata konusunda haklısın aslında her kasada e-sata çıkışı yok ama yeni kasaların çoğunda var ama inan sana önerdiğim kasada bu özellik varmı buna dikkat etmemiştim bunun için özür dilerim gözümden kaçmış aslında teknik ayrıntıya dikkat ederdim :) usb3 konusunda ise malum zaten şu an için standart olan usb yuvasını kullandığı için herhangi bir sorun olmayacaktır.
Şu an ürün kodlarını yazıyorum şimdi vatana gidip alcam ama hala kasa ve power a karar veremedim ( sitede şu an kdv dahil değil ondan şimdi gidip alırsam 200 lira kar :D)
kasa üzerinde gelen powerlar dandik deniyor ve önerdiğiniz kasa stokta yok gözüküyor. birazdan abimle bazı parçaları almaya gitcez kasayıda
ben şu şekil düşündüm şimdi dedinize uyarak;
AEROCOOL CYBORGX MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI
XIGMATEK NRP-PC SERİSİ 80PLUS 700W GÜÇ KAYNAĞI ( aynı fiyata 650 watt olanı da var( psu da ki ısrarım sistemin sağlam olmasını istiom bi pc toplucaz herşeyiyle sağlam olsun en az 5 yıl götürsün istiyorum))
THERMALTAKE
FRIO INTEL LGA775/1156/1366 & AMD AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU( buna gerek var mı şimdilik cpu ile soğutucu vermiyolar mı?) lütfen hızlı cvplayın :D