creative sound blaster audigy value ses kartım var sanırm pek de fena değil. iyi kalitede ses alabilmem için hangi ses sistemini öenerebilirsiniz ?
önerilerinizi bekliyorum.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj
Maksimum fiyat belirtirsen iyi olur..
Ses kartın güzel..
OP Üye
58 mesaj
200 ytl ve biraz üstü uyar :) ilgin içn teşekkürler.
OP Üye
58 mesaj
7+1 İYİYMİŞ HOCAM + DİĞERLERİNE GÖREDE PEK Bİ FİYAT FARKI YOK TEŞEKKÜRLER.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
bende sana Creative T6060 5+1'i oneririm, bendede audigy value ses kartı var ve bu sistem var, son derece guzel oyunlaradada filmlerdede. ben bimeksten 120ytl'ye(pesin fiyatı bu, taksitle alırsan 140'a gelio)almıstım 5+1'i.
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Eger yer sorunun varsa bence 2+1 almak en guzelı olacaktır. Bende de o ses kartı var ama yer sıkıntım oldugu ıcın 5+1'i bağlayamıyorum...
Borga-xEger yer sorunun varsa bence 2+1 almak en guzelı olacaktır. Bende de o ses kartı var ama yer sıkıntım oldugu ıcın 5+1'i bağlayamıyorum...surround istemiyorsan ve yer sıkıntın varsa, fazla kolonlu sistem almana gerek yok. İyi kalitede ses için mutlaka fazla hoparlör lazım değil. surround, oyunlarda ve dvd lerde atmosfere kendinizi kaptırmanız için yapılmış bir düzenektir.Ayrıca, borga senin ne kadar yerin olduğunu görmüştüm. monitörü kucağında kullanıyorsun :) 6 tane hoparlörü nereye koyacaksın ki? :)
Son Düzenleme: ExCeLLiuM ~ 30 Eylül 2007 00:12