arkadaşlar xpye aşağıdaki yazılımlardan birini yüklemek istiyorum pcyi kasmayan,güvenli,sorunsuz hangisi acaba?Deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Ashampoo Firewall Pro 1.14
Kasperski İnternet Security 7.0 veya 8.0
Norton İnternet Security 2007
Avast pro 4.7
Bitdefender
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Önerilerinizi bekliyorum
Kaspersky yuklersen fırewall'da ihtiyacın olmaz. Benım onerım Kaspersky Int.Sec.
bence de kaspersky. söylediklerin arasında nod32 yok ama o da iyidir.
sistemi kasmasın diosan NOD32 tabikide. ama az biraz yorsada bisi olmas diosan Kaspersky en iyisidir
Güvenliği iki aşamalı olarak düşünmelisin. Virüsler ve spywareler. Çoğu antivirüs spywarelere karşı koruma sağlamaz. Bu iş için geliştirilmiş spayware doctor, ad-aware, spy sweeper gibi bilinen ve güvenli yazılımlar vardır. Eğer sadece antivirüs özelliği olan bir yazılım kullanacaksan bir tane de anti-spyware kullanmanı tavsiye ederim..
arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim,Kasperski İnternet Security 7.0 sürümünü kurdum şimdilik gayet güzel aradabir yavaşlatsada benim için pek fark etmiyor ennihayetinde pcyi iş için kullanmıyorum.Tekrar teşekkürler.
haserkutarkadaşlar xpye aşağıdaki yazılımlardan birini yüklemek istiyorum pcyi kasmayan,güvenli,sorunsuz hangisi acaba?Deneyimli arkadaşların yardımını rica ediyorum.Önerim Kaspersky 7 IS ama 8 diye birşey yok.
Ashampoo Firewall Pro 1.14
Kasperski İnternet Security 7.0 veya 8.0
Norton İnternet Security 2007
Avast pro 4.7
Bitdefender
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Ben küçük bi araştımadan sonra avast yüledim. Fakat kayspersky kadar iyi değil.
Kullanım kolaylığı 0 bence avastın.
Avast cok başbelası bır AV'dır Gerçi AV demeye dilim varmıyor. Bence kurduysanız hemen silin
Ben symantec antivirus ü tavsiye ederim.Karıştırmayın norton değil.spywarelerden sıkıntı yaşamazsınız.Bunun yanına isterseniz ücretsiz Comodo Firewall kurabilirsiniz.
Yok ben illa Spyware de kuracam diyorsanız Spyware Terminator ve AVG Anti-Spyware Free Edition yi deneyebilirisiniz.Ama tavsiyemiz Spy doctor
istblackenbence de kaspersky. söylediklerin arasında nod32 yok ama o da iyidir.Bence de Kaspersky ve Nod32
valla sistemine güveniosan panda titanium kur. ne kasper ne de nod panda titanın yanında sönük kalıolar. eğer orta halli bi sistemim var diosan bullguard kur eğer sistemin nuhneviden kalma diosan anti vir kur başka bişi diyemiom sistem bilgini at ona göre konuşalım!!!