arkadaşlar önerileriniz için teşekkürler,ben oyunu internetle oynamak değil tek oynayabileyim yada ağ kurup öyle oynucam.patch falan diyonuz onlardan pek anlamam,kurcam gircem oyuna oynucam.15kb le falan girmiyo diyen arkadaşlar var.bu 15kb olan değerin maksimumu nedir.
öneriniz var mı?
- 1
- 2
Call of duty yi ağ kurarakta oynayabılırsın aynı counter strıke gıbı.15 kb dedıgım olay multı ıcın .multı oynaman ıcın internetının 15 kb olması yeterlı olur.Arkadasın kı 3G oldugu ıcın cekme az ve o yuzden pıng hatası seklınde atabılıyo.Sen ınternetı karıstrımadan pacth falanda yüklemene gerek yok sadece kur ve multıplayer sımgesıne tıkla new game de oynuyacagınız map,süre ve bıkarkac ozellıgı sec hepsı bu :)
bende sorun kalmadı modemi ful çektirdim şimi giriyor yalnız bende low ping diyodu punkbasterı açıp cod4ü bidaha update ettim hata yok oldu şimi bütün türk serverlerine giriyor 15kb hızla bütün patcleri kurup denedim ya low ping ya punkbaster hatası verdi ancak punkbasterla bi update yapınca sorun kalmadı tabi ame3au yardım etmese hiç olmazdı ben koya ile girildiğini bilmiyordum herkese iyi günler.
Eğer operasyon yapma ve taktik yaparak counter strike tarzı bir oyun istersen SWAT 4 ü öneririm.Sen ve senin emrinde 4 kişilik ekiple beraber operasyonlar düzenliyorsun.Geniş emir verme,yönetme ve ekipman seçenekleriyle sıkılmayacağını düşünüyorum.Ayrıca sistem gereksinim de düşüktür ve grafikleri gayet iyidir.Bence bir dene derim.Bir de türkçe yamasını indirirsen oyun çok daha anlaşılır olacaktır.
hakat güzel oyundur swat4 ben bitirdim çok iyi bi oyun rehineler filan baya iyiydi silahlarıda iyi.
- 1
- 2