Counter strike tipi önerebileceğiniz ve gerçeklik payı yüksek bir oyun arıyorum.Önerileriniz neler!
öneriniz var mı?
- 1
- 2
tabiki Call of Duty Modern Warfare FPS türünde bence en iyisi
valla bu cs türü battlefield 2142 var helikopter tank felan kullana biliyosun öneririm grafikleride sağlam çok silah var tank helikopter jeep benim önerim bu bide quake4 var..
cod multi player çok met ediliyor ama bendeki kopya olduğu için girmiyor bi yolunu bulamadım girmenin kod istiyor bilen varsa özelden atsın..
valla abi alıcam ama net hızınada güvenmiyorum pek bide girmez diye korkuyorum..
okinkurt o zamn senın korkularını bitiriyim. cod 4 multi deki türk severleri hack yani orjinal key falan istemıyolar.Tabi ben ingiliz alman serverlerindede oynucam diosan ozamn orjinal key alman lazım oda 25 tl civarında.met ettikleri kadar var oyunun merkezi cod buna inan :D Multi oynamak istersen internetten araştır gerekli patchleri indir.Olmazsa gerekli yardımı yaparım ;)
Net hızına gelince :D Aparttta kalıyorum ve aparttakiler 24 saat torrente yükleniyolar :D 50 kb la giriyorum oyuna ve sorun yaşamıyorum.Özelliklerinde iyiyse yani bi orta seviye diyelim oyundan cok zevk alıcagına eminim
oyunu direk bitirdim bende yabancı serverlere girmeye çalıştım olmamıştı rahat kaldırıyor 1gb nvidia 9800gt 256 bit ekran kartı 2gb ram pentium dual core 2.70 işlemci var ama net vodofone 3g ama gprs çekiyor acaba gprs yetermiki ful çekiyor.bir iki tanesine tam giriyodu low ping dedi bide program istiyormuki acaba.bide patchler bunlarmı bi baksana multi playerdan hiç anlamam:http://www.fulloyun.com/f20/call ... player-patch-39929/
evet patchler onlar.zaten yabancı serverlere gırmeye calısmıssan sende 1.4-1.5 ve 1.6 yukludur tahmımce hepsıde yuklu olabılır tabı oyunu kaldırmamıssan.low pıng dıyosa iş biraz sıkıntı olabılır.pingin birazcık yüksek olur o kadar.servere gırer.bende wıreless la baglanırken 2 ile cekıyodu ve sw lere gırebılıyodum.Bu biraz ileri seviye olucak ama PROMOD olarak gecer http://www.youtube.com/watch?v=Gk01-IyWj3I oyuna ısınman iiçin :D
abi xfire kurdum türk serverleri buldum 1.7 hatası verdi heralde patch istiyor dediğin gibi oldu türkün türkten başka dostu yok şifre istemedi şimi 1.7 patch indiriyorum inşallah olur sence olurmu bide bu xfire ne iyi bir programmış harika valla.bide abi donukluk olmaz dimi akıcıdır heralde.bilfiğin gibi değil vodofone 3g çekmiyor gprs var oda baya yavaş inşallah girer..mesela bişey indirmeye kalksam maxsimum indirme hızı 30 kb sence bu hız bile girermi ne dersin bu arada yardımların için çok sağol ilk defa online bi oyun oynıcam inşallah olur sağolasın arkadaşım.
Önemli deil.30 la rahat girersin emin ol. bu arada x firede eklemek istersen xfirem adnay. 1.7 patch kur sorun ortadan kalkıcaktır.ilk olarak serverlarda sunu tanıtıyım bir kac mod var.TDM =bu modda başlaman senın ıcın daha ıyı olur sılahları tanırsın elinin hassasiyeti gelir.Search and Destroy bu mod tdm nın bır ust modu olur yanı yavas yavas oyuna alısmıs olursun ve bu modda zorluk cekmessın.ilk olarak tdm serverlerınden oynamaya başla mesela Ay Yıldız iyidir
tamda o dediğine girmeye çalıştım ayyıldız bide seni nasıl ekliyeceğim bu programı fazla bilmiyorumda eklemek isterim bitaen tunus serveri buldum oda şifre istemiyo onlarda bizim gibi kopyacı heralde, bu arada indirme hızı ile net hızı aynı şeymi 30 yeter demişsinde abi oyunları nekadar iyi biliyorum ama net hakkında bilgim çok az yardımların için tekrar sağol sen olmasan yapamazdım.bide hızı tes ettim şu fotodaki sonuç çıktı o 15 aslında 30 vodofone 1gb indirmeden sonra düşürüyor indirme hızını hala olur diyomusun senide yordum ama kusura bakma.aslında bulunduğum yerden 3g çekse sorun yok ama çekmiyor.
iyor
Dowload ı bıraktııgn zaman 25-30 arası olur pingi ozamn girebilirsin.download halinde sakın girme acayip kasar.Xfire de eklemek için Tools >Add Friend>Search Xfire Users dan adnay yaz bana ileti gelicek ;) Tunus serverine girebilirsin ama pingin yeterli olur mu bilmiyorum oraya belki tunus a olabılır ama hanı almanyanın bazı severlerıde kopya ama ordakı adsl hızını bııyosun bızım bı kac katımız.1.7 yamayıda kurduysan oyuna girmede sorun yaşamazsın.level 1 den başkalayarak levelini arttır aslında onunda bi yolu var direk 55lvl oluyosun ama silahları tanıman acısından buna başvurma.
abi herşeyi yaptım low ping diyo bitürlü girmedi nası çözülür bu sorun
Tüm serverlerdede mi öyle diyo bi baksana bide low ping dediği zamn cıkma konsolu ac ve soyle yaz bakalım hocam. \reconnect yaz ve entere bas bu servere tekrar gırmenı saglayacak bunu attıgında bı kac kez yap bakalım sonuc ne olucak
bazıları punkbasters hatası veriyor ama çoğunluk low ping dediğin gibi olmadı abi çözümü varmı bunun.sorun low ping
Hocam oyundan kaynaklanan bi sorun yok yada senin Pc donanımından kaynaklanan hicbir sey yok :) burda tek sorun senın baglatı hızın aslında dedıgım gıbı 30 sabt alsan kendını dırek serverda bulacaksın oyle dıyım.suan kı download hızın 10kb altında olmalı o yuzden dıyordur.tek cozum ne yap ne et mınımum 30kb alman lazım.Akşam ustlerı net hızı artıo mu hocam sizin.yoksa hep boyle mı
abi normal hızı 30kb ama belli indirmeden sonra 15e düşüyor gprs ful çekiyor heralde net hızından bi türlü girmedi şansıma. sağol yinede şu anki hız 15 kb ama yinede girmiyor.
hocam 20kb oldugunda tekrar dene.şimdilik yapabılcegım tek sey bu
çok sağol yardımların için deniyeceğim
- 1
- 2