Onlıne Alışveriş güvenli mi ?
Tavsiye edebileceğiniz veya Eleştireceğiniz
bir Onlıne Alışveriş web sitesi var mı ?
Bundan On Yıl Önce Birçoğumuz İçin Hayâl Olan “Online Alışveriş” Kavramı, Günümüzde Hayatımızın Önemli Bir Parçası Haline Geldi.
Günün İstediğiniz Saatinde, Üstelik Burnunuzun Ucunu Bile Sıcacık Evinizden Çıkarmadan, Hem de Daha Ucuza… Sadece Kitap veya Cd Değil, Giyecekten Yiyeceğe, Oyuncaktan, Ev Aletlerine Akla Gelebilecek Her Şeyi İnternetten Bulmak Mümkün. Üstelik İnternet Alışverişine Gösterilen İlgi Her Geçen Gün Artıyor. Almanya Genelinde 2008 Yılında Online Alışveriş İçin 19 Milyar Euronun Üzerinde Harcandı. 2009 Yılı İçinse Bu Rakam Şimdiden 22 Milyar Sınırına Dayanmış Durumda.
Hangi siteden yaptığınıza bağlı.hepsiburada.com'u öneririm.
Bu arada düzenle diye bir buton var yöneticilerin umrunda değil galiba ama sürekli flood yapıyorsun.
öncelikle temiz bir pc baş sırayı çeker....ardından alışveriş yaptığın sitede çok önemli..!!!
@world_pc bilgisayarın önemi ne demişsin
Eğer bilgisayarındaki işletim sistemi modifiyeli olursa yada sisteminde casus yazılım olursa o pc'den alışveriş yapınca tüm kredi kartı bilgileri gitti! adamlar da acımadan kredi kartından..... anladın sen onu:)
Sitesine göre değişir. Gidipte hiç bilinmeyen bir siteden alışverişyapmak mantık dışı zaten. Güvenilir siteler her zaman iyidir.(hepsiburada.com gibi) Bir zamanlar Weblebi.com'dan almıştım.Güvenilirdi ve sorunsuzca satın aldım. Şu an o satın aldığım alet ebedihayatta da olsa iyi alışverişti. Şu an Weblebi.com'da yok zaten.
En İyi Alışveriş Sitesi =) hepsiburada.com
Henüz global kriz etkilerini göstermemişken
bile bazı online mağazaların kapandığını, bazılarının çalışanlarının maaşlarını
ödeyemez hale geldiğini gördük. Elektronik Ticaret İşletmecileri
Derneği, e-ticaretin kullanıcı nazarındaki itibarını korumak için defalarca
açıklamalar yaptı, dernek başkanı Kaan Dönmez’in resimleri gazete ve
dergileri süsledi.
Hepsiburada.com, sektörün geçirdiği kötü günlere rağmen kalitesini artırarak
ve her geçen gün daha fazla müşteriye ulaşarak hizmet vermeye
devam ediyor. Online mağazada satışa sunulan ürünlerdeki çeşitlilik
ve sağlanan müşteri memnuniyeti, onu rakiplerinden belirgin şekilde
ayırıyor.
diğerleriyle kıyasladığınızda hiçbit yerde bulamadığım "Sihirli Yapışkanı" burda buldum. yeni tükkan yeni ürün...
www.palmiyebilisim.net
www.pcdepo.com
mailorder yönetemiyle çalışan yani müşterinin onayı olmadan hesaptan işlem yapılmasına onay vermeyen bi sistemle online alışveriş sitelerinin içinde en güvenli olanı olarak gözükmektedir. Vede teknofiyat.com da fiyatlar karşılaştırması sonucu piyasanın daima daha aşşağısında fiyat seçeneklerini görme şansınız var.
hepsi buradanın tedarik sürecinde sorun yaşadım birkaç kez.ben http://www.cilginalisveris.com/ u öneririm
güvenilir siteden yaptıktan sonra neden güvenli olmasın ki? http://www.cilginalisveris.com/
websitesinde ssl varsa güvenli alışveriş yapabilirsiniz. Mesela gıda alışverişleri için iyi oluyor peynir için Adapazarı'na gitmek,yaprak almak için Tokat'a gitmak çok zor .Zeytinyağı için Ayvalık'a gitmek bunlar çok uzun ve maliyetli .
Mesela www.zeytinyagibutigi.com çok özel zeytinyağları getirtiyor.Bunları oralara gidip araştırrmak zor.
Internetten aldığımız zaman tüketici kanunlarına göre 7 gün içinde geri iade yapılabilir.Mağazada satın aldığımızda sorun oluyor.
Kredi kartıyla ödeme yapmıyacaksanız havale yapılabilir.Paypall var güvenli alış veriş için
Açıkcası markalaşmış sitelerin güvenlik problemi olmamalı, mesela doğuş grubu ve koreli ortakların sitesi olan www.n11.com açılır açılmaz denemeyi düşünüyorum. Ayrıca arkasında Garanti teknolojinin gücü varmış, güvenlik korkusu yaşanmadan alışveriş yapmak için ideal.