online alisveris

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
darkstar
30-11-2005, 10:11   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,029 mesaj

arkadaslar bildiginiz uygun online alisveris sitesi
varmi? mumkunse guvenilir ve ucuz olsun....

Banned
30-11-2005, 10:27   |  #2  
Banlandı
191 mesaj

alışveriş derken neyin üstüne elektrik elektronik bilgiyayar yada diğer herşeymi?ayrıca site hernekadar güvenilir olsada online işlem yaparken mutlaka anti pishing ve kredi kartı şifrelerini koruyan yazılım bulundurulmalı.malum günümüzde birkaç kez olmuyor işlem yaparken ama oldumuda tam oluyor.konuyu biraz açarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

darkstar
30-11-2005, 10:53   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

evet bilgisayar uzerine demek istedim....
bu bolume acinca anlasilir diye yazmamisim ama kastettigim sey gigatek, mavibilgisayar yani bu tarz siteler.
aslinda ben gigatekten defalarca alis veris yaptim fiyat bakimindan gigatek cok uygun ama urunu ulastirmada falan sorun cikti bi iptal ettigim siparisler vardi bunlari karttan iptal ederkende zorluk cikardilar bu yuzden sogudum artik ordan zaten iyi bi firmada bu durumlarda kalitesini belli eder. acikcasi 5 dolar fazla verip icimin rahat olmasi daha onemli benim icin bu arada bunuda belirtmis olimda gigatekten alisveris yapacak olanlara bi kere daha dusunsun...

sorumuda scream730 senin ve digerleri icin bi daha sorim.  bildiginiz bilgisayar parcalari satan  ucuz ve  guvenilir bi yer varmi. guvenilirlikten kastim ulasim suresi satis sonrasi destek falan filan... toksa alis veris yaparken bilgilerin calinmasil yada kartin tekrar kullanilmasi degil

Son Düzenleme: darkstar ~ 30 Kasım 2005 10:55
PaNDeMoNiuM
30-11-2005, 23:53   |  #4  
Yeni Üye
32 mesaj

Ben tüm pc'mi hepsiburada.com'dan topladım.Mavibilgisayar ile arasında 2-3 $ fark var ama benim kartım olan hsbc'ye 7 ay taksit yapıyorlar ve arkasında Doğan grubu var bu sitenin.Asus anakart aldım,vidası eksik geldi sandım(aslında tam gelmiş) Bunu bildirdim ve 2 gün sonra vidaları gönderdiler;cd-wirterım sonradan bozuldu,gönderdim,bedelsiz ve sorunsuz olarak onarımı yapıldı.Kesinlikle güvenilirdir,bir karşılaştır derim.vatanvbilgisayar.com da var;onlar da cardfinansa baya taksit yapıyorlar.Hem de fiyat uygun.Bidolu.com da iidir.HP 1510 yazıcımı da ordan aldım ve sorun çıkmadı...

egemengiga
01-12-2005, 00:03   |  #5  
Yıllanmış Üye
4,298 mesaj

slm, kredi karti yoksa bence internetten alis veris yapma. havaleyle falan zor oluyo. www.veribilisim.com.tr da UPS kargo ile kapida odeme imkani var. pek PC ile ilgili olamsada www.estore.com.tr de baya guvenli. 1024bit koruma var.

Sahtiyan:"...AYDIN adinda DOGAN gunesi balcikla siviycam..." Dil çıkarıyor

theironman
06-12-2005, 10:30   |  #6  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

bu bölümün senin açtığın konuyla bir ilgisi yok arkadaşım; dikkatli olalım lütfen ;)