Merhaba arkadaşlar sinirimi bozan bi olayı sizlere aktarmak istiyorum.
Bu ürüne 18.12.2006 tarihinde sipariş verdim,3 gün içerisinde kargoya verilir denilen ürün hala kargoya verilmedi...Sikayetime ise ithalatçı firmanın elinde olmamasından kaynaklandığını belirtterek cevap verdiler.
Bu siteden alışveriş yapan arkadaşlar var mı,onlar bi sorunla karşılaştı mı?Çok merak ediyorum...Bu siteyi ilk defa kullandım,daha önce hepsiburadayı kullanıyordum hiç problemim olmamıştı...Nasıl bi zihniyet anlamıyorum,elinde olmayan bi şeyi nasıl 3 gün içerisinde veririm diye yazabiliyorlar...
online alışveriş
Bi önceki mailime en geç bu hafta içinde kargoya verileceği söylenmişti,şikayetlerimi artırınca ürünün bayramdan sonra stoklarda olacağı bildirildi...Dilersem iptal edebilirmişimmm.Etmez olurmuyum...Bi daha da tövbe bu siteden alış-veriş yapmam...
Link bende bulunamadi.Ne aldın bilmiyorum ama 8-10 kere online alışveriş yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım.
elvis32link bulunamadı ayrı ortada link filan yok zaten.Vardi silmisler.
Moderatör linki silmiş. Linkin orjinal halini görmedim ama kurallara aykırı bir durum olduğundan eminim. Yine de tüketiciyi mağdur eden sitelerin teşhir edilmesi taraftarıyım.
Ben de bir başka siteden sipariş verdim ama sipariş ettiğim model değil, bir alt modeli geldi. Tüketici mahkemesi lafı yetti o modelin 2 gün içinde kapıma gelmesi için!
arkadaşlar linki vermiştim ama silinmiş...BAyramadan sonra yollarız deyince sigorta attı benim,hemen iptal ettirdim.2 gün içinde para iade edildi...wd raptor disk siparişi vermiştim...Şu an kafa karışık 180$+kdv'ye 74GB'lik raptor mu alsam aynı fiyata 2*250GB raid0 mı yapsam
online alışverişte bilinen siteler harici biraz insanın sabrını zorlar davranışlara girebiliyorlar.