SLM ARKADASLAR BEN ESKİDEN VERİBİLİSİMDEN ONLİNE ALISVERİS YAPARDIM AMA HERALDE KAPANMISLAR YADA İSİM DEGİSTİRMİŞLER
SİMDİ VERİBİLİSİME GİRDİMDE www.cerabilgisayar.com.tr
SİTESİNE YONLENDİRİYO BU SİTEDE FİYATLAR İNANILMAZ UYGUN BURDAN ALISVERİS YAPAN ARKADASLAR VARSA YORUMLARINI BEKLİYORUM
ONLİNE ALISVERİS
merhaba bende arkadasın tavsıyesı uzene gırdım dwd rw aldim. Gercekten hos bı sıte herkese tavsıye edebilrim
www.gigatek.com.tr ' nin fiyatlar dha uygun bence alisverisi oradan yapin. Uye olursanız fiyatlar daha da asagi gelecektir.
www.gigatek.com.tr gerçekten bu alanda en başarılı site. İnanmayanlar fiyatları karşılaştırsınlar.
arkadaslar beki www.vatanbilgisayar.com nası ben ordan cep telefonu almayı planlıyorumda online olarak kargoyla sizce güvenilirmi saglam yermidir?
http://www.flickr.com/photos/64458552N00/485119703/
Bu adresteki resimde de görebileceğin gibi Veri Bilişim, Cera Bilgisayara dönüşmüş.
onuru gs/Vatan Bilgisayar online alışverişte iyi bir hizmet veriyor.Daha önce bilgisayar ve printer aldım.Hiçbir sorun çıkmadı.
www.turuncupazar.com var fiyatlar başka sitelere göre çok uygun sitenin sahibini de tanıyorum