Online Alışveriş
kardeşim bence hiç bulaşma internetten alışverişe git mağazadan al kafan rahat kalsın.
dediğiniz gibi yapayım olmazsa
gerçi 50 dolar aşağı yukarı fark var
UCUZ ETİN YAHNİSİ YAVAN OLUR.
50 DOLAR FAZLA VER KAFAN RAHAT KALSIN.
İNTERNETTEN ALDIĞIN ÜRÜNDE BİR SORUN ÇIKTIĞINDA MUHATTAP BULAMIYOSUN.
AMA MAĞAZADAN ALIRSAN BİR SORUN OLDUĞUNDA SENLE İLGİLENİYORLAR.
YİNEDE KARAR SENİN...
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar gidip buradaki dükkanla tekrar pazarlık yapayım
nette ucuz olmasının nedeni adamların dükkan kirası gibi dertlerinin olmamasından kaynaklanıyor netten alişveriş güzeldir ama bazen sorun cıkabiliyor sen yinede git marketten al
www.pcnet.com.tr reklamı çıkmış sitenin aldım zaten bu firmadan bir sorun çıkmadı
Tuğsanyahu adamın güvenlik sertifikası bile yok.. bulaşma bencede.kredi kartından ödeme almadığı için sorun yok sanırım ben aldım bir sorunda çıkmadı ayrıca dediğim gibi pcnet.com.tr reklamı falanda yayınlanıyor
Bilyoncukredi kartından ödeme almadığı için sorun yok sanırım ben aldım bir sorunda çıkmadı ayrıca dediğim gibi pcnet.com.tr reklamı falanda yayınlanıaytunetin dolandırıcı bir site olduğu anlaşıldı sen nasıl aldın da sorun yaşamadın. bu adam da dolandırıcı arkadaşlar. senin ben ta ...
arkadaşlar bu aytunetten alışveriş yapıpta eline ürünü geçen varsa bana ulaşsın cok önmli hayriye_guler_@hotmail.com bu konuyla ilgili bilgisi olan lütfen eklesin