bu başlığı görünce şaşırmayın çünkü online derken PvP Değil,direk rakibinizi oyunun her anında gördüğünüz browser oyununda bahsediyorum.ve adventure quest world's bu online oyunlar arasında ilklerden oluyor.ve belki anlamadınız ama oyunu yapan batleon.yani adventure quest,dragon fable ve mechquesti yapan firma.adventure quest worlds daha yeni betaya başladı(bu Betaya sadece adventure questin guardianları,dragon fablenin dragon rider ve mechquestin star captainleri giriyor.yani 3 oyununda ayrıcalıklı paralı üyelerin olabildikleri classlar.ama ücretsiz üyeler sadece bir beta aşaması bekliyorlar.1 beta daha geçtiikten sonra bende girebileceğim.oyunda 4 karakter sınıfı var;
Warrior
Mage
Rogue
bu 3 karakteri gören yenilik nerde diyebilir ve bende 4. karakteri açıklarım;
Priest.
evet priest.oluşturalacak partylerde mutlaka yer alacağını düşünüyorum çünkü iyileştirme bonusu var.free üyeler bile şimdiden hesap açabilir.örneğin ben rogue olarak free hesap açtım.
evet oyunu beğendiyseniz oyunun adresi;
http://www.aqworlds.com/
online browser game!
burak şalvarcı
ilköğretim 6. sınıf öğrencisisin ve sen ne işlerle uğraşıyorsun okuldaki başarını artırmak için zamanını değerlendirmelisin burak hemen bu mantığından vazgeç.,
yaşın 11 doğrumu.? doğru ise sitelere girmek için yaşını büyütmen yanlış yaşına uygun sitelere girmelisin.
byburak2008 ihtarlar için lütfen pm kullanalım lütfen :)
biride beni ihtar etsin, üstteki pm yi ihtar et oyununa benzedi :)
İlköğretim 6. sınıf öğrencisisin CHIP ONLINE FORUMDA yaşına uygun olmayan sitelere girmemesi gerektiğini milyonların görmesini isterdim.,
:) Seviyorum gerçekten bu ortamı :) Ama ben de genel bi "ihtar"da bulunayım mı :) Arkadaşlar, yazı diliniz Türkçe. Dolayısıyla Türkçe konuşurken Türkçe kelimeler kullanalım. "PM" kısaltması çok mu yeri doldurulamaz bir kısaltmadır? :)
Bununla birlikte, uyarı konusunda aslında her ne kadar özel konuşmaların tercih edilmesi daha doğru olsa da "suat666" arkadaşımın belirttiği konunun genelde olmasının daha doğru olduğu kanaatindeyim. Çünkü birebir uyarıdan çok ortaya bir görüşünü bırakmış, bir düşüncesini açıklamış.
konuyu niye saptırıyosunuz ya:)konu oyun ben bakıyorum oyuna browser oyunlarını genelde oynuyorum.yanlız nedense giriş yaparken bi türlü oyun başlamıyor:)2 3 dk dır felan bağlanmasını bekliyorum
StatioNkonuyu niye saptırıyosunuz ya:)konu oyun ben bakıyorum oyuna browser oyunlarını genelde oynuyorum.yanlız nedense giriş yaparken bi türlü oyun başlamıyor:)2 3 dk dır felan bağlanmasınıyukarıda yazdığım gibi free üyeler 1-2 gün içinde oyuna girecek.şimdilik adventure questin guardianları,dragon fablenin dragonlordları Ve mechquestin star captainleri girebiliyor.ama 1-2 gün içerisinde free üyelerde girecektir.
Ben sana bu oyunlara başlayacağın zaman ne olacağını söyleyim
Okuldan gelir gelmez karakter/gezegen/ülke her neyse onun duruma bakmak için açacaksın bilgisayarını. 1 saat kendine göre iş yapacaksın oyunda. Sonra 1 saat kapatacaksın. Acaba biri saldırdı mı bişi oldu mu diye tekrar açacaksın. Bundan sonra da bilgisayarını kapatmayıp uyku moduna alıp gelip gidip ona bakacaksın. Kendime engel olurum deme çünkü çoğu insan böyle yapıyor. Hele yaşın küçük, böyle şeylere daha meraklı olursun ama kazanacağın tek şey puan, kaybedeceğin bir sürü şey var. En önemlisi zaman. Bunun sonucunda da SBS den , oyunda kazandığın puanının 10 katını kaybedeceksin.
Bu da benden tavsiye. Suat arkadaşım sana katılıyorm. Bu da fikir belirtmedir hemen şey yapmayın siz de özelden at forum kurallarını oku şunu yap bunu diye
minnoş_97yukarıda yazdığım gibi free üyeler 1-2 gün içinde oyuna girecek.şimdilik adventure questin guardianları,dragon fablenin dragonlordları Ve mechquestin star captainleri girebiliyor.ama 1-2 gün içerisinde free üyelerde girecektir.ne hikmetse hala giremiyorum oyuna
StatioNne hikmetse hala giremiyorum:D
SEviyorum ben bu siteyi ya
suat666İlköğretim 6. sınıf öğrencisisin CHIP ONLINE FORUMDA yaşına uygun olmayan sitelere girmemesi gerektiğini milyonların görmesini isterdim.,70 Milyon kişi bizi izliyor
nee yanı sımdı dragon fablede oyuelıklerı olabılenler bedavaya gırebılıcekmı benım 40 lwl varda dragon fablede