YasinCHile kullandım yalan yok ama adam bir sorar niye kullanıyorsun diye örümcek zindanındaydım kırmızı odada 57 lwl olmuşumBuna Benzer Bir Olay Geçirdim Bende Vadi'de Kasılıyorum Level 45 Heran 46 Olabilirim. Arkama Bir Baktım, GM Atla Geliyor. Hemen Hileyi Kapattım Oyuna Girdim. Hileli Oldugunu Gördüm Banned Hoop Çara Güle Güle Dedi. Ondan Sonra Bir Tane Daha Açtım.
Ben orda örümcekleri kesiyordum
Bir baktım bir şey parlıyor altından GM çıktı anam one bir itemler vardı üstünde zaten donup kaldım
GM: Seni yakaladım multici by by
Hesabınıza biri giriş yapmıştır.Oyundan atar ve Hesabınız engellendi
oyunun bir açığı kullanmak hakkım.
O kadar emek harcadıydım o çara adam geldi 30 sn içinde bütün emekleri yok etti 2037 de açılacakmış.O zamana kadar yaşarsam.
Online Metin2 - Kılıcını Keskinleştir...!
m-c-doLc001ReiS bnm diger gta vice city baslıgıma bakın acil ama arkadaşKonunla İlgilendim.
http://rapidshare.com/files/197746891/YEnimulti__B_r_C_n_.rar
şifre ;
Kesinlikle virüs falan yok gayet iyi bi program ben kullanıyorum ama verdiğim diğer linkede bakıp kurulumunu öğren derim iyi akşamlar ..
Hayır turkiyeyi seççen linke tıkla ya orda net anlatmış adam resimliii ben ne desem boş burda ...
Kajmer41napıyorsunuz forum kurallarını ihlal ediyorsunuz.gidin hileyle dolu metin2 forumlarına girin
istiklalde 32 lwl ım ezo kasılır :D
Arkadaşım İlginç Bir Olay Oldu. Çok İyi Bir Anlatım Yapabilmek İçin 2 Saattir, Sizlere Blogumda Paylaşacağım. Hile'yi Sunacaktım Ki, Olmadı. Sayfa Değiştirirken Ana Sayfaya Döndüm. Ama En Kısa Zamanda Yine Aynı Uğraşlarla Hazırlamış Olduğum Hileyi Sizlerle Paylaşıcam.
Birgün İçerisinde 50 Tane Metin2 Hilesi İndirdim ve Hiç Birinden Yararlanamadan Sildim. Bu İndirdiğim Dosyalardan Yola Çıkarak Mükemmel Bir Hile Oluşturdum Onu Sizlere Paylaşacaktım. En Kısa Zamanda Blogumda Paylaşacağım.
Bakın arkadaşımın başına gelenler
Bu maymun zindanında kasılırken hile ile Gm görür
GM: Neden hile kullanıyorsun
ARKADAŞ: Hilesiz kasılamıyorum ki *******************
GM: Lan kimse benle böyle konuşamıyor
A: napayım sendenmi korkacam adam gibi yapın oyunu kullanmayım ***********
keşke bütün gmler böyle olsa
son noktayi ben koyiyim eskiden bende hep hileyle oynardim ve simdiye kdr hic banlanmadim fakat yinede hile kullanmayi biraktim insan durup dusununce hileyle oynamanin ne kdr kotu olduğunu anlar... sen bu oyunu oynuyosun neden oynuyosun? eğlenmek icin.. baska bi amacin var mi? yok e ozmn ndn hile yapiosun ki? bunu kafaniza yerlestirin... son olarak oyunda hâla hile var cok istiosaniz m2 nin fan siteleri orlardan bulursunuz
lvl 70
server tramola
itemleri sayiyim biraz hava yapmak gibi olcak ama :D +7 su perisi full tasli. +7 celik full tasli. +9 demir kask. +9 sahin. +8 cennetin gozu bilezik. +9 abonoz kupe. +7 cennetin gozu kolye. +4 10 kritikli ayakkabi... full 15 kilic ve cift el savunma takimlari var :)
Eskiden oynardım. Lwl 30 idim sanırım. Belki tekrar oynayabilirim.
3000N100lvl 70Usta, Sen Bıraktıysan Ben Senin Charı Sürdürebilirim
server tramola
itemleri sayiyim biraz hava yapmak gibi olcak ama :D +7 su perisi full tasli. +7 celik full tasli. +9 demir kask. +9 sahin. +8 cennetin gozu bilezik. +9 abonoz kupe. +7 cennetin gozu kolye. +4 10 kritikli ayakkabi... full 15 kilic ve cift el savunma takimlari var :)