Oynayanlardan Ricam,
Hileli Mi ? Hilesiz Mi ? Oynadıkları,
Hangi Serverda Oldukları,
Kaç Level Oldukları,
Oynayanlardan Ricam,
Hileli Mi ? Hilesiz Mi ? Oynadıkları,
Hangi Serverda Oldukları,
Kaç Level Oldukları,
m-c-dabicim ben oynuyorum.Bu Aralar Bayağı Bir Metin2 Hile Vs. Çıktı İstersen Link Koyayım.AD:ZhR
şifre:***********
Server:Malazgirt
Level:32
Silah:Dolunay +2
Hileli oynuyordum ama yazıları fln degistiginden beri hile işlemiyor bunada yardım pls we lonca isteklerimi
57 leveldim yeniçeride BAN yedim
21diyari21 di adı
Bedensel
dim
Oynuyorum pitayada 55 lwl (shaman) turkuazda 50 lwl (sura)
vede hileli oynuyorum hilesiz oynuyorum diyen yalan söyler :)
Bide yanlış bi bilgi var onuda söylimm ; Metin2 nin yapımcıları korelidir bu oyun koreli kişiler tarafından yapılmıştır Türkler büyük ilgi gösterdiği için oyun Türkçeye uyarlanmıştır ....
phetetrametin2 türk oyunu+ Kınayt Onlayn gibi grafikleri var:S
Türkçe olduğu ilk zamanlarda belki sararda oynarım diyerek girmiştim de acayip görevler var .
Yengem hasta kurt ciğeri bul getir.
Kocam evden kaçtı dağda onu bul, topladığın koç yumurtalarını ona ver
Dağda adam arıyosun ohh şükür buldum diyosun. Ben o karının verdiği şeyleri yemem diyip seni geri gönderiyor![]()
Murd3R+ Kınayt Onlayn gibi grafikleri var:SZaten bu oyunda diğerlerinden çalıntıdır :)
Türkçe olduğu ilk zamanlarda belki sararda oynarım diyerek girmiştim de acayip görevler var .
Yengem hasta kurt ciğeri bul getir.
Kocam evden kaçtı dağda onu bul, topladığın koç yumurtalarını ona ver
Dağda adam arıyosun ohh şükür buldum diyosun. Ben o karının verdiği şeyleri yemem diyip seni geri gönderiyor
Bu acayip görevler her online oyunda vardır ingilizcemiz olmadığı için diğer online oyunlardaki grv okuyamıyoruz belki onlardada böyle şeyler vardır :)Ayrıca oyun yeni full oldu vede çoğu şey zorlaştırıldı ve yeni özellikler eklendi vede hileler kapanmadı arkadaşlar
phetetrametin2 türk oyunuUsta, Nasıl Türk Oyunu Değil ? Herkes Türk Oyunu Diyor.
oLc001ReiSmetin2 türk oyunu değildir.bir alman şirketi olan gameforce tarafından yapılmıştır.bir oyunu hileyle oynamak hem oyunun yapımcılarına hemde oyunculara BÜYÜK BİR saygısızlıktırMETİN 2 [ortala Ben Oynuyorum, Türk Online Oyunu Olduğu İçin Çok da Memnunum.
________________________________________Hilesiz Oynuyorum,
Anatolia Serverimdeyim,
26 Levelim...
ben 59 lwlım oyunu bıraktım
oyunun en kötü yanı grafikleri ile türkçeye çeviriliş şekli
İlla kanıt istiyorsunuz demi alın okuyun https://www.chip.com.tr/konu/En-i ... etin-2_11510_7.html (=
m-c-dzaten bn ordan fln alıyodumda işte yazılar fln degisti simdi işlemio onu diyorummYoo hile var ben kullanıyorum ama henüz çekme hilesi yok :)
Gönderrimde şimdi şirketteyim ya :) eve gidince yenıt yazıcam buraya saat 8 gibi yazarım ....
Ama haklısı Türkçe olduğu için insanlara Türk oyunu geliyor :))
Gerçi Metin2 de yabancı görmen çok zor diyebiliriz aslında Türkiyedeki serverlarda genelde Türkler oynuyo :)) Tabi oyunun çoğu dile göre farklı versiyonları var :))
m-c-d 8 gibi yazıcam siteyi şu anda hatırlayamıyorum :))
Hile kullandım yalan yok ama adam bir sorar niye kullanıyorsun diye örümcek zindanındaydım kırmızı odada 57 lwl olmuşum
Ben orda örümcekleri kesiyordum
Bir baktım bir şey parlıyor altından GM çıktı anam one bir itemler vardı üstünde zaten donup kaldım
GM: Seni yakaladım multici by by
Hesabınıza biri giriş yapmıştır.Oyundan atar ve Hesabınız engellendi
oyunun bir açığı kullanmak hakkım.
O kadar emek harcadıydım o çara adam geldi 30 sn içinde bütün emekleri yok etti 2037 de açılacakmış.O zamana kadar yaşarsam.
YasinCHile kullandım yalan yok ama adam bir sorar niye kullanıyorsun diye örümcek zindanındaydım kırmızı odada 57 lwl olmuşum
Ben orda örümcekleri kesiyordum
Bir baktım bir şey parlıyor altından GM çıktı anam one bir itemler vardı üstünde zaten donup kaldım
GM: Seni yakaladım multici by by
Hesabınıza biri giriş yapmıştır.Oyundan atar ve Hesabınız engellendi
oyunun bir açığı kullanmak hakkım.
O kadar emek harcadıydım o çara adam geldi 30 sn içinde bütün emekleri yok etti 2037 de açılacakmış.O zamana kadar yaşarsam.Çok güldüm yaaa geçmiş olsun kardeş hile yapmanında incelikleri var
Ben bu lwl hileyle geldim ban falanda yemedim daha yesemde farketmez hileyle 1 haftada 40 lwl olurum
![]()