online oyun (metin2 kınayt ) benzeri yaptırma

byking
28-10-2011, 07:17   |  #26  
byking avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
54 mesaj
Alıntı: zapsuyu52  
abim bari sen yapma oyunmu istiyon al sana oyun leynnn :D:D:D m.g.g . 
abilerim ablalarım. sanırım ben bu oyun için kendi ekibimi kurucagım. anlaşılan olay budur. cünkü yukarda ismini vererek 100 tl ye burun kıvırır dediginiz kişi bırakın 100 tl yi 250 bine bile kıvıtrtıyor yavşak diyecem olmuyacak :S:S:S.... bu fiyatlarda bütceyi merak edene yeter sanırım.  önce istedigim cizimi yapabilecek kabiliyetler bulacagım ilk işim bu. sonra olan biteni buraya not edecegim.  yalnız m.g.g dayı şunu sölemek istiyorum. ben içinde yeni ceri olan bir oyundan ziyade. oyunu tamamen türk tarihli ve kahramanları ile dou bir oyun yapıcagım . ve slotlarıda türk düşmanı olan ülke askerleri olucak. tabiki (abartmadan) kısacası arkadaşlar. benim yaptıgım oyun gerek kücük gerek büyük kardeşlerimize oyun oynarken dahi ülkem ve gecmişi hakkında her an mesaj vericek. ve bilgilendiricek. kısacası oynayanlara tarihini yaşatarak oynatacagım. aynı zamanda gerek karakterler gerek sikiller gerek itemler hem göz zevkine hem türk milletine hemde oyunun en üst zevk doruguna hitap edecek. (inşallah) böyle olucak. neyse hepinizi seviyorum byy. devamı gelir inşallah :)
çok güzel hayaller kuruyorsun işlh gerçek olur bende sana bir tavsiye vereyim bir pvp server açıp hevesini al bu işlerden bu kadar kişiyide burda olmucak bi işle meşgul etme :D Bir oyuna servet dökecek kadar paralı biri olsaydın sanırım sorularının cevabını burda aramazdın :D

zapsuyu52
28-10-2011, 20:59   |  #27  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj

cok bilmiş byking... harbi king sin ama neyde bilmiyorum. ben sölersem gücenirsin. sen konu başlıgı ve altındaki bilgi ve harita kelimelerini okumadın sanırım. boş kelebek. bu işde adam bilgie bile parayla agzını acıyor. ve benim param kıymetlidir. oyuna harcıyacagım demek sokaga boş kelimelere dökecegim demek degildir.