Online oyun önerir misiniz
- 1
- 2
1.Rappelz bunu çok oynayan yok ama güzel
2.Metin2 fazla karışık değil çabuk öğrenirsin
3.Airrivals güzel oyun
4.s4 League bu türkçe değil
5.Wolfteam bunu ve
6.Rakion bunu çabuk öğrenirsin,
bunları oynadım ben hepsi çok güzel tavsiye ederim
işte orası güzel ya görevleri yapabiliyorsun oyun sarıyo ama wow grafiklerinden hoşlananlar için 1-2 ay oynamıstım güzel bir oyundu
13 Senedir Piyasada Olan Counter-Strike 1.6 yı Kesinlikle Öneriyorum. Hiç Sıkılmazsın WolfTeam,Crossfire Counter-Strike nin Çakmaları
Aion
Point Blank
Allods
Airrivals bunlar çok zevkli oyunlar
Türkçe dil desteği - Kolay level atlama ve gelişim ayrıca kolay öğrenme diyorsan Fetih online 'ı öneririm kendine has bir grafik motoru var 2.5D olarak oynuyorsun ve çok hızlı bir oyun gerçekten level atlamak hiç sorun değil bir çok oyunda göremeyeceğin şeyler de var. Yakında tanıtım konusu açıcam burada. Boyutu da çok büyük değil google'a fetih online yazarsan ilk çıkan sonuçtan oyunu indirebilir ve deneyebilirsin ayrıca resmi sitesinde kendi rehberleri var oralardan da yardım alabilirsin.
gerçekten cs 1.6 nın üzerine hiçbir oyun gelmedi, gelemeyecek de bence :)
Wolfteami öneririm , çok bağlıyor kendini insan.Bu da kendi sitem , bakabilirsiniz oyunlara.
Char,Char Satış,Karakter Satış
Benimde tavsiyem "Need for speed world" vakit geçirmeye bire bir...
Teşekkürler çok güzel olmuş tebrik ederim..
4Story anlaması zordur, lwl kasması kolaydır ama baya zevkli bir oyun...Her akşam 9-9:30 savaşları olur felan... :)
Yeni gördüğüm adreste herşeyi bilen kadın oyununa sardım bu aralar. Daha doğrusu küçük yeğenim sürekli o oyunu oynamak istiyor ben de mecburen açıyorum. Aklınızda tuttuğunuz nesneyi 20 soru sorarak bilen bir algoritma var. Ama bence Türkler yaptıysa eğer (aslında lipton oyunu) oldukça zekice bir tasarım..
Oynamanızı ya da en azından denemenizi öneririm..
Farmerama oyununu oneririm...
Slogan
Der Slogan wurde gespeichert und in Deine Zwischenablage kopiert.
Willst du ein Glas Ziegenmilch? Ich hab 1614 Liter davon in meiner Scheune auf http://www.farmerama.de
Orjinal oyun alacaksan ki almanı tavsiye ederim Crysis 2,Battlefield 3 denemeni tavsiye ederim.
Warface,Battlefield 2 de güzeldir.
Arkadaşlar bana online oyun önerir misiniz oyunda istediğim özellikler ;Sylvester kadeş Strateji oyunu seviyorsan GoodGame Empire oyununa gelebilirsin.Level atlamak veya gelişmek her neyse çok zor olmasın
Çabuk öğrenebileyim yani çok karışık olmasın
Türkçe dil desteği olursa sevinirim.
- 1
- 2