Arkadaşlar bana online oyun önerir misiniz oyunda istediğim özellikler ;
Level atlamak veya gelişmek her neyse çok zor olmasın
Çabuk öğrenebileyim yani çok karışık olmasın
Türkçe dil desteği olursa sevinirim.
Arkadaşlar bana online oyun önerir misiniz oyunda istediğim özellikler ;
Level atlamak veya gelişmek her neyse çok zor olmasın
Tür önemli değil genel anlamda söyledim istediğiniz online oyunları önerebilirsiniz yanlızca söylediğim gibi olsun yeter.
ben oynyorum cok güzel bi oyun kendine bi takım seçiyorsun o takımda aynı gerçek bi futbolcu gibi adamını geliştiriyorsun güç vs.. maçlar yapiyorsun alt liğlerden üst liğlere şampiyonluga kadar gidiyorsun şuan ben 1 liğdeyim yıldızlar takımında
wolf team önerebilirim oyuna nakit basanlar daha üstün silah ve savunmaya sahipler ama arkadaşlarınla vakit geçirmek için ideal..
Silkroad online eğer bot gold vb para yatırabiliceksen gerçekten çok zevkli .Oyuncu kitlesi dışında bence m2 de gsl
Silkroad güzel bir oyun ama ben anlayamıyorum ondan çünkü daha önce hiç oynamadım , ama metin2 görüşüne katılmıyorum çoluk çocuk dolmuş 8 yaşında ki çocuklar bile oynuyo o oyundan birşey olmaz artık.
Fps tarzında crossfire çok sarıyor ya da pointblank önerrim
Point Blank iniyor şuan inşalalh güzel bir oyundur :)
Aslında Önerebiliceğim 2-3 Tane Oyun Var Bunlardan Birincisi;
1)Nostale;
-Oldukça Zevkli Bir MMORPG Oyunu.Oyundaki Kasma Sistemi Biraz Zor Ama Keyif Alırsın. Oyunda Kart Sistemi Mevcut.Farklı Lewel'erde Farklı Job Sevilerine Göre Kart Görevlerini Tamamlayıp İstediğin Kartı Takabilirsin. .
Oyunun Sitesi=http://www.nostale.web.tr/?kid=a-09114-02214-1105-b35071b3
2)Airrivals;
-Airrivals Oldukça Keyifli Bir Oyun.İt Dalaşlarının Sıkça Yaşandıgı Bir Oyun.Bu Oyunda Çeşitli Armorlar Ve Silahlar Kullanabiliyorsun. Oyunda 2 Tane Ulus Mevcut. Bunlar; BCU Ve ANI. Bu Uluslardan Birini Seçip Savaşlar Yapılıyor. Yapılan Savaşlarda Şöyle ;
1)SN(Stratejik Nokta Savaşları)
2)Anagemi Savaşları Ve
3)Ulusların Kesiştiği Yerlerde Yapabiliceğin Savaşlar
Oyunun Sitesi=http://www.airrivals.org/
3)Bombom 2.3;
-Bu Oyun Direk İnternet Üzerinden Oynanabilen Ve Browser Olan Çok Hoş Bir Online Oyun. Gruplar Halinde Savaşlar Yapabiliceğin Bir Oyun.Bu Oyunuda Şiddetle Tavsiye Ediyorum . .
Oyunun Sitesi=http://apps.337.com/tr/bombom?src=tr;ddt;g;s;ddtank;bom.bom&gclid=CNfLpMjF-aoCFUbwzAodn0dM2g
nfs world oyna edd ben 50 lwlim oyun 1. lerindeni sana yardım ederim başlarsan kanal join13 gir turkler orda
Arkadaşlar bana online oyun önerir misiniz oyunda istediğim özellikler ;MerhabaLevel atlamak veya gelişmek her neyse çok zor olmasın
Doğru yerde Doğru zamanda ve Doğru kişilerden sormanız çok önemlidir kardeşim
İşte bende bir güzel öneri Fetih Online duydunuzmu hiç eyvalla işte o yeni türükçelendirilmiş ve harika özellikleri ile bizlerle sunuliyor şu yeni bir haberleri ileteyim aralık ayında Rahip diye bir sınıf geliyormuş oha diye bildiği kişiler şu konuda konişiyorlar evet unutmuşum türkçe dil desteği veriyorlar...
oyunu oynama basit öğrenmede basit bukadar
beyler banada futbol oyunu lazım güzel olan ama icanfootball dışında söylerseniz sevinirim
Online Oyun Dergimi Cıkartıp Yazıyorum
S4 League
Yındıgtus
The God Father Five Families
Vindictus
Trıbes ascend
lineage 2
ReQuiem online
Karma Online (Türklerindir)
Final Fantasty xıv
Class 3
Shadowrum online
Bunlar yeter Sanıırım Eğer Daha fazla istersen yardım ederim bide S4 League Dene Derim.
Konuyu açan Sylvester Stallone nickli arkadaş benim.O hesabım yalan oldu msn'si falan yeni bir hesap açtım bir süreden sonra tekrar sizlerleyim verdiğiniz oyunlar için sizlere çok teşekkür ederim hepsini inceliyorum.
bence adols gerçekten güzel bir oyun çakma wow yani