Arkadaşlar ben knight online tarzı ama knight online ya da metin2 olmasın. Daha seviyeli, daha kaliteli online bir oyun arıyorum. Böyle oyun önerebilirmisiniz bana ?
Yıllık ya da aylık ücretli de olabilir. Seviyeli ve güzel olsun da
Şimdiden Teşekkürler...
online oyun önerirmisiniz ?
Kaliteli diyorsan 1. sırada Wow var ..aklıma gelen başka silkroad ve cabal online var
aman sakın başlama, bir başladın mı inan zor bırakıyorsun.ya bakarım, sevmezsem bırakırım deme! bırakamazsın :D
ama yok ben oynarım diyorsan :
kralı WoW :D
ama para vermem diyorsan Silkroad Online.
Alem mmorpg sa King WoW
:)
Sonra Lord Of The Ring
sonra parsız diosan CABAL ONLİNE HAYAT OFFLİNE :)
Önerileriniz için teşekkürler. Ultima ya da cabal online düşünüyorum. Zaten öyle sürekli oynayacak vaktim de yok zamanımda. Sadece boş zamanlarda oynamak için. Online olunca bir başka oluyo sanki. Gerçek insanlarla oynamak.
Ben knight online oynamıştım.
oyunda gerçek dostluklar
sahte arkadaşlıklar
tehditler, küfürler, ihanetler, hırsızlıklar herşey vardı...
işte belki de online oyun istememin nedeni budur...
H@ckerCesuroyunda gerçek dostluklar
sahte arkadaşlıklar
tehditler, küfürler, ihanetler, hırsızlıklar herşey vardı...
işte belki de online oyun istememin nedeni budur...
Cabal knight tan filan çok daha güzel hem beleş de.. cabal ridersız oynanmıyo:D ama yine de bir numaram..
Knıght online olmasın demişsin.Diğer oyunları o kadar iyi bilmiyorum ama WoW ve Silkroad çok popüler.Ama en iyisi Knıght Online PwP serverler^^
World of Warcraft (ücretli) , The Lord of the Rings : Online (Ücretli) , Hero Online (Ücretsiz) Bu üçü Çok Başarılı.
Silkroad onLine grafik oLarak harika ya ben onu oynuodum , zor bıraktım (:
wallha arkadasım bn kınght dısında baska oyun oynamadım ( baslıyalı zaten 3 ay felan oluyo ) dier oyunlara denemek ısterım ama sımdı deıl :)
bırakın ya ultima online favorim gerçekle bire bir tek eksik yönü grafikleri sağlam değil ama bir numara bir