Öncelikle Merhabalar ,
Başlıktan anlayacağınız gibi sizden oyun tavsiyeleri bekliyorum.Başından kalkamayacağım , aksiyon dolu bir oyun istiyorum.Önceden Metin2 oynamıştım o yüzden onun haricinde oyunlar önerirseniz sevinirim.Oyun internet üzerinden oynancak. Bir de biliyorsanız boyutunu yazar mısınız ?
Online Oyun Tavsiyesi ?
- 1
- 2
call of duty 4 online cok iyi xfire üstünden oynayablirsin xfire dan arkadaşlarınla yazışabiliyosun sv leri otomatik buluyo dünyada nerde sv var buluyor kopya cod4 lede oynanabiliyor sade patch yapmak yeterli .
paran varsaONLİNE OYUN için illa paramı gerekli ? ilginç beleş oynanan bi dolu iyi oyun var gidip illa darkobite sıkışmak saçma şimi oyun isimlerini yazsan ansiklopedi olur neyse zevkler tartısılmaz demişler.
darkorbit paran yoksa yada online oyunlara para yatırmam diyosan hiç oynama :
oyuna para harcamak istemiyorum ( orjinal almak gibi veya oyun içindeki özel şeyleri almak gibi) sadece vakit geçirmek için oynayacağım, önerilerinizi bu yönde yaparsanız daha yararlı olursunuz
Online counter strike 1.6 tavsiye ederim:)
http://www.oyunyoneticisi.com/ burada dosyalar vs mevcut..
Bence Knight Online oyna boyutu 500MB felan oyunda gb çek çarını iyi o ws zeevkini al hayata bırakamazsın o Metin2 ye benzemez ws leri aşırı zevklidir sana önereceğim en iyi MMORPG oyundur
Arkadaşım 'CombatArms' ı oynıyabilirsin.İnternetten fps olan bir oyun çok zevkli grafikleri müthiş... denemeni isterim pişman olmazsın
Eğer denersen
1-CombatArms Eu yaz siteye gir indir
Önemli bir not 'CombatArms Eu dan indirmezsen açılmaz
hastası olmak istiyorsan knight online oyna. bu oyun yüzünden sınıfta kalanlar bile oldu zamanın nasıl geçtiğini anlamayamıyor insan. zaten oyun komple Türk dolu yani yabancılık çekmezsin. bi onların private serverları var onlar daha zevkli ama.
ilgilenen herkeze teşekkürler :)
airrivals oynayablirlirsın
güzel oyun v e basından kalmayacahına emınım eher oyuna gelmeyı dusurnursen sana yardımcı olabılırım bunun ıcın server phoenıx ve bcu da olman gerek kolay gelsın
- 1
- 2