öncelikle herkese s.a.
Metin2 oyunu hayatımda oynadığım ilk online oyun..bir kaç sene önce bırakmıştım..şimdi Point Blank oynuyorum..ama nedense herkes Point Blank oyununa para yatırıyor..hep kazanıyorlar..ben ise hep yeniliyorum (hiç para yatırmadım)..neden bilmiyorum..ben buna şans diyorum ve şans oyunlarını hiç sevmiyorum..silahlı oyun olduğu için artık şans kiminse o öldürüyor yani yapıcak birşey yok..ama Metin2'de böyle değil...itemler var değişik..biri sana daldığında hemen ölmüyorsun..canın yavaş yavaş iniyor...işte bu oyun güzel...ama bağımlılık yapıyor...oyuna girdinmi birdaha çıkamıyorsun..Metin2 oyununda sinirlendiğimi hiç hatırlamıyorum...hile kullandığımıda hatırlamıyorum..ama bazı kişiler var..daha oyunu oynamadan oyunun hilelerini araştırıyorlar..bunların yüzünden birçok oyun oynanmaz hale geliyor..belki bende bu yüzden artık point blank oyunundan nefret ediyorum..belkide onlar hile kulanıyorlar ben ise para yatırdıklarını zannederim...neyse çok fazla konuştum...
şöyle hile kullanılması neredeyse imkansız metin2 gibi güçlü olanın kazanacağı öyle point blank gibi internet hızı veya hilelerin yüzünden yenilgi olmayan online oyunları yazalım mı ne dersiniz...teşekkürler...