Online Oyun Yarışı (En Güzel Kafa Yormayan)

LENO7
17-06-2012, 23:02   |  #1  
LENO7 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 91
2,019 mesaj

öncelikle herkese s.a.
Metin2 oyunu hayatımda oynadığım ilk online oyun..bir kaç sene önce bırakmıştım..şimdi Point Blank oynuyorum..ama nedense herkes Point Blank oyununa para yatırıyor..hep kazanıyorlar..ben ise hep yeniliyorum (hiç para yatırmadım)..neden bilmiyorum..ben buna şans diyorum ve şans oyunlarını hiç sevmiyorum..silahlı oyun olduğu için artık şans kiminse o öldürüyor yani yapıcak birşey yok..ama Metin2'de böyle değil...itemler var değişik..biri sana daldığında hemen ölmüyorsun..canın yavaş yavaş iniyor...işte bu oyun güzel...ama bağımlılık yapıyor...oyuna girdinmi birdaha çıkamıyorsun..Metin2 oyununda sinirlendiğimi hiç hatırlamıyorum...hile kullandığımıda hatırlamıyorum..ama bazı kişiler var..daha oyunu oynamadan oyunun hilelerini araştırıyorlar..bunların yüzünden birçok oyun oynanmaz hale geliyor..belki bende bu yüzden artık point blank oyunundan nefret ediyorum..belkide onlar hile kulanıyorlar ben ise para yatırdıklarını zannederim...neyse çok fazla konuştum...

şöyle hile kullanılması neredeyse imkansız metin2 gibi güçlü olanın kazanacağı öyle point blank gibi internet hızı veya hilelerin yüzünden yenilgi olmayan online oyunları yazalım mı ne dersiniz...teşekkürler...

Son Düzenleme: LENO7 ~ 18 Haziran 2012 22:23
Batuhan Karsan 26
18-06-2012, 00:05   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Crossfire var.Ama ondanda da paralı karakterler var tabi.Ama o kadar sıkıntı yaratmadılar bende şuana kadar.

Yetenek
18-06-2012, 11:43   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
508 mesaj

Point Blank düzelecek diyor GM'ler ama banada biraz zor düzelir gibi geldi. Ama ben devam etmeyi planlıyorum. NG'siz ve Hilesiz binbaşı olmak üzereyim o nedenle bırakmakta istemiyorum. Ama sana tavsiye edeyim. Metin 2 gibi bir oyun TÜRK yapımı, Türkçe, grafikler orta, sesler iyi özellikle müzikler çok güzel. Boş zamanlarımda bile dinlerim o müzikleri. Oyun genel açıdan güzel fakat bu oyundada para var ama yatırmışsın yatırmamışsın çok fark etmiyor. 3 aylık plus pakrt alırsın belki ilerleyene kadar. oda 30TL zaten. İşini görür. Oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti...

teoman69
28-10-2012, 21:41   |  #4  
teoman69 avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
15 mesaj

seni tek kurtaracak şey son silah(s2)bu oyunda para hiç bir şeyi değiştirmiyor bilgelik yok +güç yok deneyim kabiliyet yetenek var yani herşey senin oynayışına bağlı.

asdf2345
24-11-2012, 10:37   |  #5  
asdf2345 avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

A.s Wolfteam var hediyeleri kullan süreleri bitince yeni hesap aç yoksa çok para harcaman lazım.Göz kırpma

gizgi
11-12-2012, 20:40   |  #6  
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
59 mesaj

http://www.gizgi.comben kendim bir oyun yapıyorum. adı gizgi