Online Oyun Yazılım

HPQ-User
02-10-2011, 12:44   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

BySnake sormuş:
Merhaba
Öncelikle Sormak İstedigim Soru 2 Adet.
İlk Sorum VS Programı ile Derledigim Bir Yazılımı Kimsenin Kırmaması Kodları Okuyamaması İçin Veya Lisanslamak İçin Ne Yapmalıyım.
Lisans İntenret Üzerinden Kontrol Saglamalı Ve İnternet Yok İken Program Hiç bİr Şart İle Çalışmamalı. Çalışmama Kısmını Ben Çözsemde Verilerin Güvenligini Nasıl Saglaya Bilirim Ücretsiz Bir Derleme Şifreleme Programı Varmı Varsa Adı Nedir?
Diyer Sorum: Online Oyunlarda Oyundaki Bir Eklentinin KOD Numarası Çalışmasını Saglayan Bilgileri Veren Bir Yaızlım Var idi Bunu Daha Önce Kulandım Malesefki İsmini Anımsamıyorum.
Daha Acık Anlatmak Gerkeirse. Bir Online Oyuna Girdiginizde Oyuna Baglı Bir Satıcıyı Tıkladıgınızda O Satıcının İD Numarası HP Can Degeri V.b Bilgileri Gösteren Hedef Şeklinde Bir Mause İle Tıklamanız Gerkeiyordu. Bu Yazılımı bulamıyorum. İsmini Bilmedigim İçin Bu yada Benzeri Bir Yaızlım Varmıdır Bilgi Verirseniz Minatar Kalırım.
Nekadar Web Sitenize Nadir Girsemde Dergileirnizi Takip Ediyor Ve Satın Alıyorum. Temmuz Sayınızdaki USB Aygıt Yaratma Makalesi İçin Barış Emre Alkım Teşekür Ederim Güvenlik için Kulandıgım O USB Gerçekden başarılı Oldu.
Sorular içinde;
Şimdiden Teşekür Ederim.

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Windows

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0) Gecko/20100101 Firefox/7.0