S.a beyler 1 hafta önce Hd 3650 Agp Anakart Aldım Sistemime.Eski Kartım FX5500 yeni kartın performansı normal oyunlarda gayet iyi Crysis,Mirrors Edge ,Assasians Creed gibi oyunların hepsini Low ile Medium Arasında Hiç Kasmadan Oynuyorum.Fakat eski kartımla rahat oynadığım online oyunlar Knight Online , Metin 2 vb... Açıkçası tüm online oyunlarda oyuna girene kadar sorun yok oyuna girince aşırı kasma yapıyor.
Sorun ram veya İşlemci değil söyledim ya eski kartla çok rahat oynuyordum.
Acaba bu konuyla ilgili bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin veya yardım önerilerin yapın boş geçmeyin...
Sistemim:
İntel Pentium 4 3.0 Ghz
Gigabyte 8S648FX-775
Ram : Kingston 400 Mhz 512 MB Ram
Atı Radeon HD 3650 AGP 512 MB
Online Oyunlarda Aşırı Kasma
Ram : Kingston 400 Mhz 512 MB Ram
Bu Ram O karta Yardımcı Olamaz AYnı Kardın PCI X16 sı var Bende Şuanki Tüm Güncel Oyunları high Ta oynayabiliyorum. Yada Sürücüleri güncelleyin. Ama Dediğim gibi O ramLe O Karttan Bişey Beklemeyin. ;
cevabın için sağol ama eski kartımda online oyunları aynı sismetle kasmadan oynuyordum.
birde kartla beraber net hızını 8 MBPS YAPmıştım onla ilgisi olabilirmi?
ANlıyorumda Demek İstediginizide Şimdi FX5500 ile HD 3650 Zaten kıyaslanamaz. Tesadüf denk gelmiştir. Başka Bir Sorun Olmalı Bide Online Oyunlarda Diyorsunuz. Nedeni Büyük ihtimalle Net Le ilgili bir sorun. Dediginiz Aynen Şuna Benziyor. HD 3650 Ekran Kartım Vardı, HD 4850 Aldım Kasmaya basladı Mantıgı yokki bunun. Net Baglantınıza yoğunlaşmanızı tavsiye ediyorum.
hmm cevabın için sağol nete yüklencem
kanka internet hızımı 8mpbs yaptım :D
Oynadığın oyunların sunucularında aşırı lag'da olabilir. Eğer öyleyse ''Bu oyunu oynarken pc kasıyor'' kelimesi de yanlış olur.
aynen. ben m2 oynadım (arkadaşın uyleği dene die verdi yoksa nefret ediyorum) lag dan kaynaklanıyodu.
oda olmazsa online oyun denen illetten kurtulucaksın
beyler sadece tek bir oyunda değil şu ana kadar yüklediğim bütün online oyunlarda yapıyor metin 2, Knight online ,Shaiya Online , Cabal Online başka oyunların multiplayer modlarında bile yapıyor.Birde beyler sakın bunu lag diye değerlendirmeyin lag ve kasma arasındaki farkı ayırt edebilirim.
Hepinize yorumlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler olmazssa artık online oyunlardan kurtulcam ama eğer aklına yeni çözüm gelenler lütfen esirgemesin.
Tamam Madem Bu kadar Ayırd Edebilme Yeteneginiz var :) . Ozaman Elinizde Günümüz Oyunlardan Hangisi Var yükleyin high ta acın, Bakın kasiyomu deneyin Online olmasın oyun. Bunu denedinizmi ? Denediyseniz test Sonuçları Nelerdir. Kartıncaklıgı,İşlemcinin Sıcaklıgı Yük Altında Nedir. Siz Bize yardımcı Olunki Bizde Size Olalım. Bekliyorum. LÜtfen.
Sağolun diğer yeni oyunlardan DMC 4 POP 4 Splinter CelL DA Bioshcok Mirrors Edge gibi oyunların hepsini yükledim ve hepsi Hig ile medium değerler arasında rahat oynuyabiliyorum.
Bu aralar ttnet de sorun var sanırm.İnternet olağandışı şekilde yavaş.Bir gidiyor bir geliyor internet.Server bir gidiyor bir geliyor.
Biraz elinizi cebinize atmanız gerekiyor ram hızınızı, 2gb yükseltmeniz gerekli ve lag proglemini de çözmek için internet hızını artırmanız lazım.
Ayrıca + Oynadığınız oyun diyelim Silkroad online Görüntü ayarlarını Low yani düşük yaparsanız Daha seri oynayabilirsiniz.