Online tarama yapan sitelerde sadece internet explorer kullanarak tarama yapıyorlar (benim bildiklerim)
firefox ya da opera kullanarak online tarama yapamazmıyım????
Online tarama yapan sitelerde sadece internet explorer kullanarak tarama yapıyorlar (benim bildiklerim)
firefox ya da opera kullanarak online tarama yapamazmıyım????
Ben hiç denemedim. Hep IE kullandım bu tıp işler için.. sanırım IE'yı keklemek kolay oldugu ıcın sadece IE kullanılıyor.
kaspersky le taratiyim dedim 8 saatte zor taradım...ie çok yavaş online taramalarda...ben olsam arkadaşlara kaspesky7 nin demo versiyonunu öneririm..tarama yapsınlar sonra isterlerse silsinler isterlerse 30 gün bedava kullanıp bıraksınlar...
Bu tarz siteler arama tarama v.s işlerini ActiveX denetimi ile yapıyorlar. Firefox gibi tarayıcılar güvenlik gerekçesi ile haklı da olarak Microsoft'un ActiveX'ini desteklemiyor.
ie sorunluysa online tarama yaptıramıyorsunuz. o zaman ne anlamı kaldı online taramanın?
sakin_insanie sorunluysa online tarama yaptıramıyorsunuz. o zaman ne anlamı kaldı online taramanın?Onun için MS zaten yüklediğin işletim sisteminin içine ie koyuyor.
onu demek istemedim bilgisayarda ie bozuk ve yani virüsden falan bozuldu heralde onu taratamıyorum online olarak ondan bahsetmeye çalışmıştım.
Farklı bir şey dene. Antivirüs programları ile tarat mesela :)
:))))
onu da denedim. sonuç alamadım.
Antı spy proramı denedınmı pekı AVG antıspyware veya adaware ile
ya artık çözüm aramaktan sıkıldım. bu konuyu açmamın nedeni ise neden diğer tarayıcıların tarama yapmadığıydı. active-x yüzündenmiş.
ad-aware ile de denedim sonuç yok. ie çalışmıyor. yani şöyle;
nete bağlanacaksa daha bağlanmadan kapanıyor. ama bilgisayarda kayıtlı bir gif resmi ya da resim falan olmayan basit html sayfayı açıyor neden anlmadım bozuldu işte
daha fazla çözüm aramayacağım zaten... :)