tabiki de yoksa kimin aklına gelecek
Reborn91aman diyim. Sakın oynamayın.. Allah korusun. Başıma geldi ondan biliyorum.Bizim arkadaş sınavda bile anlatıyo atilla kestim felan sabah akşsam o oyundan bahsediyo;knight...
uzun eşşeği bırakın ben daha başka resimler koyucam bakın
I Love GSuzun eşşeği bırakın ben daha başka resimler koyucam bakı/: (:
bız beden egıtımı dersıne hazırlanıoduk soyunma odasında arklar dedı uzun essek oynayak ıste egıldıler egılırken 1 cocugun esofmanı yırtıldı uzun essek dıyınce aklıma bu olay hala guluorum cocuk beden dersıne cıkamadı:D
Oguzkhanbız beden egıtımı dersıne hazırlanıoduk soyunma odasında arklar dedı uzun essek oynayak ıste egıldıler egılırken 1 cocugun esofmanı yırtıldı uzun essek dıyınce aklıma bu olay hala guluorum cocuk beden dersıne cıkamadı:ooo çok rastladım o olaylara uzun eşek oynayanlar okula çift pantolonla geliyorlardı biz oynarken![]()
07BENER07ooo çok rastladım o olaylara uzun eşek oynayanlar okula çift pantolonla geliyorlardı biz oynarkenbizim sınıftakiler ceketleriyle kapatıyorlardı yırtıkları ama cok komik oluyordu (hocalar ceketlerinizi adam gibi sırtınıza agırmı geliyor gibi espirilerde yapıyorlardı gülünce oglanın yüzü hep aklıma geliyor)
uzun eşek dedigin böyle olur