..:::::::::Online Uzun Eşek ::::::::..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,699 mesaj
tabiki de yoksa kimin aklına gelecek
Son Düzenleme: 07BENER07 ~ 04 Eylül 2008 10:48
Reborn91aman diyim. Sakın oynamayın.. Allah korusun. Başıma geldi ondan biliyorum.Bizim arkadaş sınavda bile anlatıyo atilla kestim felan sabah akşsam o oyundan bahsediyo;knight...
Yıllanmış Üye
448 mesaj
uzun eşşeği bırakın ben daha başka resimler koyucam bakın
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,310 mesaj
I Love GSuzun eşşeği bırakın ben daha başka resimler koyucam bakı/: (:
Yıllanmış Üye
296 mesaj
bız beden egıtımı dersıne hazırlanıoduk soyunma odasında arklar dedı uzun essek oynayak ıste egıldıler egılırken 1 cocugun esofmanı yırtıldı uzun essek dıyınce aklıma bu olay hala guluorum cocuk beden dersıne cıkamadı:D
OP Yıllanmış Üye
1,699 mesaj
Oguzkhanbız beden egıtımı dersıne hazırlanıoduk soyunma odasında arklar dedı uzun essek oynayak ıste egıldıler egılırken 1 cocugun esofmanı yırtıldı uzun essek dıyınce aklıma bu olay hala guluorum cocuk beden dersıne cıkamadı:ooo çok rastladım o olaylara uzun eşek oynayanlar okula çift pantolonla geliyorlardı biz oynarken
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj
07BENER07ooo çok rastladım o olaylara uzun eşek oynayanlar okula çift pantolonla geliyorlardı biz oynarkenbizim sınıftakiler ceketleriyle kapatıyorlardı yırtıkları ama cok komik oluyordu (hocalar ceketlerinizi adam gibi sırtınıza agırmı geliyor gibi espirilerde yapıyorlardı gülünce oglanın yüzü hep aklıma geliyor)
Yıllanmış Üye
2,376 mesaj
uzun eşek dedigin böyle olur
Son Düzenleme: waybe ~ 04 Eylül 2008 23:02