Her seviye ve her yazılım için webde kurs veren sitelerden bildiğiniz varsa cvplarınızı bekliyorum...
Online yazılım kursları?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Ya o site biraz giriş düzeyi bilgiler vermiş.Daha ileri düzey olan bir site yok mu?
Taze Üye
4 mesaj
okitaayHer seviye ve her yazılım için webde kurs veren sitelerden bildiğiniz varsa cvplarınızı bekliyorum...Walla bildiğim kadarı ile www.webdekurs.com'la uğaraşan insanlara gidip istekte bulunuyorsun onlarda sana istediğin dersi anlatıyorlar. Sende bence git mail at veya istek yola anlatacaklardır.
Üye
77 mesaj
böyle kurslar odtü nün vede sakarya üniversitesinin var ama bn gitmedim gidenler yazsada öğrensek iyimi kötümü paralı tabiki bu kurslar
Taze Üye
2 mesaj
sakarya universitesi web-sitesinde uzaktan eğitim kursu var visual basic ve c programlama dillerini anlatan. ben kursun hocasıyla konuştum önermedi. daha çok bilgisayar okur-yazarlıgı pek güçlü olmayan ve yazılım konusuna ilgi duyanlara yönelik hizmet veriyormuş. C dilinde basit modül programlar yazabilecek duzeye gelenler için hiç önerilmez. orada bunun ötesine geçilmiyor çünkü...
Taze Üye
2 mesaj
Bu site var
http://www.yazilimkursu.com
Son Düzenleme: bulut2934 ~ 06 Nisan 2009 00:38