Önümüzdeki birkaç sene için 4 tahmin!

CHIP Online
24-10-2011, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Windows 8, Metro arayüzü, iOS, Android ve fazlası... İşte önümüzdeki yıllarda olabilecekler!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/onum ... 4-tahmin_29891.html


Resimlerle: 2011'in teknoloji mezarlığı!

Teknoloji açısından oldukça heyecan verici bir zaman içinde bulunuyoruz. Yeni cihazlar, elektronik oyuncaklar ve yazılımlar birbiri ardına tanıtılıyor. Bunların hepsinin gerçekten bir yenilik olup olmadığı bir tartışma konusu olsa da, önümüzdeki 3-4 sene içinde bizleri ne bekliyor olabilir? İşte tahminlerimiz:

Windows 8'li tabletler ve Metro arayüzü başarısız olabilir: İlk müşterilerin ilgisinin ardından Windows 8'li tabletler ve Metro arayüzü unutulabilir. Geliştiriciler, Metro arayüzü için uygulama geliştirmeyi tercih etmediği takdirde iPad ve Kindle Fire gibi tabletler tercih edilebilir.

Masaüstü PC'lerde Windows 8'e geçiş kaçınılmaz olacaktır. Ancak bunun nedeni Metro arayüzünden çok yeni işletim sisteminin sağladığı hız olacak. Metro arayüzünün tabletlerde büyük bir kullanıcı kitlesi kazanmadan masaüstünde başarılı olacağını düşünmüyoruz.

Android tabletler düşerken Amazon Kindle Fire yükselebilir: Android'in uygulama mağazası ve Amazon'un medya fırsatları ile Kindle Fire şahlanabilir.  

iOS 5'in zengin medya mesajlaşma uygulaması iMessage, çok yenilikçi olmasa da telefon ve tableti bir araya getirerek önemli bir role sahip olabilir.

Tüm konu: Önümüzdeki birkaç sene için 4 tahmin!

İzleyin: Teknoloji hayal gücünün emrinde

Resimlerle: 2011'in teknoloji mezarlığı!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Önümüzdeki senelere yönelik sizin de tahminleriniz var mı?