ooof,of!!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
darkstar
04-12-2005, 18:11   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,029 mesaj

anakartini yenilemen kesinlikle oyunlarda rahatlamani saglamicaktir... eger uzun sure bu sistemi kullanacaksan yani 1-2 yil falan daha sadece ekran karti alman yeterli olacaktir..
ama eger yok sistmi degistirecem dersen ne ekran karti al nede anakart cunku ben amd oneririm ve yeni bi anakart alirsan yeni islemci ve ekran karti alman mantikli olacaktir.. bunlari yeni aldiginda ekran kartinida pci-x alman gerektiginden simdi alacagin ekran kartinida bosa almis olacaksin ama bana sorarsan yani maddi durumun coook cook iyi degilse ben kendim icin konusuyorum ogrenciyim her kurus onemli bu zamanlarda sadece ekran karti alirim ve o sistemi en az bir- bir bucuk yil daha kullanirim daha sonrada su an kullandigim hdd-cdrom-monitor-ram bunlari tekrar kullanabilecegim bi amd sistem toplardim yani bana sorarsan ben fiyat performans acisindan konusuyorum ekran karti alman yeterli.... eger durumun iyiyse bide ram alabilirsinki bu sart degil durumun iyiyse al zaten simdi alacagin rami sonra kuracagin sistemdede kullanabileceginden paran sokaga gitmiyo yine cebinde kalacak....

PaNDeMoNiuM
04-12-2005, 21:27   |  #27  
OP Yeni Üye
32 mesaj

Hmm.Anlaşıldı..Yeni bir sistem kuracak durumda değilim şu an..O zaman bir ekran kartı ve ram çakiim en iyisi.Anakart temize çıktı sanırım.Sürücüleri doğru yüklediğimi düşünüyorum esasında ama...Keşke fx serisi alsaydım..Gittim asus aldım..Neyse çok teşekkürler darkstar.Ben de vet fak öğrencisiyim;hayvanlarla ilgili sorunun olursa pm at :D sevgiler..

darkstar
05-12-2005, 11:05   |  #28  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

hala anakartla ilgili supelerin var gibi icin rahat olsun ekran kartini aldiginda arkana yaslanip most wanted oynadiginda vizelerinin kotu gecip gecmedigini bile unutucaksin.. anakartina da mis gibi anakart almisim diyeceksin sana darkstar garantisi veriyorum

bu arkada ben yarasa besliyorum yarasam geceleri disari cikiyor gece hayatina alismasindan cok korkuyorum ne yapmaliyim? iyyy cok mu igrenc oldu? ne?

PaNDeMoNiuM
05-12-2005, 17:54   |  #29  
OP Yeni Üye
32 mesaj

Zuhauhauh..GPS aleti bağla biz buluruz onu.Bide eve hatun at şöyle ince belli,bak bakam çıkabiliomu:DEkran kartı olarak hem uygn fiyatlı hem de uzun süre taşıyabilecek ne önerebilirsin bana?

darkstar
05-12-2005, 19:07   |  #30  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

abi hatunu eve atsam ben cikmam evden zaten.... hem o zaman yarasayida pek fazla umursamam valla isterse cehennemin dibine gitsin Kahkaha

ekran kartinida soyle soylim fiyat araligi belirtmemisin o yuzden ben bulunabilirmi bulunamazmi bilmiyorum chipin donanim testine bakarak biseyler alabilirsin bende simdi tavsiye verirsem zaten oraya yakin seyler soylerim su baya iyiLEADTEK 256MB Winfast A400 GT TDH (Geforce 6800GT)

PaNDeMoNiuM
05-12-2005, 22:40   |  #31  
OP Yeni Üye
32 mesaj

Hatundan kastım dişi yarasaydı:)Eywallah sağolasın...

PaNDeMoNiuM
06-12-2005, 23:34   |  #32  
OP Yeni Üye
32 mesaj

http://www.pclabs.gen.tr/haberler/news.asp?doc=901

Bu adreste benim anakartın prescott desteği olmadığı belirtiliyor;Benim işlemcim prescott..Benim son kanım sorunun anakartta olduğu...

Banned
07-12-2005, 09:36   |  #33  
Banlandı
191 mesaj

pescot desteği bios güncellenerek atlanabilir.eski mrz gigabyte anakartlardada yoktu ama bios güncellenince destek veriyordu.

darkstar
07-12-2005, 11:24   |  #34  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

arkadaslar yapmayin boyle gozunuzu sevim o anakart prescott calistiriyor....

istersen sen kendin bakabilirsin burdan modele bak kendi anakartina tikla goreceksin...
http://usa.asus.com/products1.as ... menu=0&share=txt/60

simdi sana ben yanlis anlatiyo olabilirim oyunlardakinin normal oldugu konusunda anlasmisizdir umarim ;) diger yavaslamayi hala ben yeteri kadar anlayamadim.... yani explorer falan mi gec aciliyo noluyo? ama soylede bisey soylim bios guncellemesi yapmani siddetle onerdigimi soylim cunku daha kararli calisir sistem.. sen probelim bi kere daha anlat ben anlayamiyorum galiba biraz gec anlarimda.... madde madde yazsan daha iyi anlariz boyelce daha iyi cozumler uretebiliriz zkanisindayim bende

Son Düzenleme: darkstar ~ 07 Aralık 2005 11:35
PaNDeMoNiuM
07-12-2005, 20:41   |  #35  
OP Yeni Üye
32 mesaj

Hca madde madde değil de şöyle açıklayayım ben sana.P III bilgisayara xp'yi yüklersen nasıl çalışıyorsa benki de yaklaşık olarak öyle çalışıyor.Sanki kapasitesinin üzerinde iş verilmiş gibi.Şimdi bios güncelleştirmesi yapıyorum...

darkstar
09-12-2005, 20:43   |  #36  
Yıllanmış Üye
1,029 mesaj

kardes tatile geldim sakaryaya pek fazla vakit bulamiyorum bilgisayara vakit ayirmak icin ama p3 gibi olan yonlerde onemli ama sen updatini yapinca o zaman daha iyi anlariz problemlerini

jazyy
11-12-2005, 22:47   |  #37  
Yıllanmış Üye
207 mesaj

bence anakarttan önce bir ekran kartı dene