Merhaba,
Niyazi arkadaşım bana bilgilerini gönderirsen sana tekrar DVD gönderelim. Kopyalama sırasında oldu sorun herhalde. Senden ikinci kez özür diliyoruz :)
open suse kurulumu
- 1
- 2
Mahmut KarslıoğluMerhaba,Estağfirullah Mahmut bey ... Beni yanlış anladınız..
Niyazi arkadaşım bana bilgilerini gönderirsen sana tekrar DVD gönderelim. Kopyalama sırasında oldu sorun herhalde. Senden ikinci kez özür diliyoruz :)
Tekrar gönderdiğiniz DVD bozuk değil problem yok OpenSuse'yi yükledimm..Ben arkadaşlara gösterilen ilgi ve alakadan ne kadar çok memnun olduğumu belirtmek için "gelen DVD bozuk bile olsaydı yinede gösterilen ilgi karşısında memnun olurdum" demek istedim
Problem yok tekrar çok TEŞEKKÜRLER
Bu maille istenilen DVD leri almak için chip e abone mi olmak gerekiyor ? Yoksa sadece dergiyi almamız yeterlimi ?
baryuBu maille istenilen DVD leri almak için chip e abone mi olmak gerekiyor ? Yoksa sadece dergiyi almamız yeterlimi ?Ben abone değilim ama sağolsunlar gönderdiler
dwdim 3 gün içerisinde geldi chip e çok teşekkür ederim
bende biraz önce mail attım ibretle heyecanla dvd min gelmeisni ve kurmayı bekliyorum.
özverinize teşekür ederek bende sorunu belgelendiriyimbari diyorum.
Aynı sorunu ben de yaşadım eğer gönderilecek dvd sorunu çözecekse tekrar isteyelim...
Biraz geç olacak biliyorum ama bendeki DVD de çalışmıyo. hadi onu geçtim linux'ün sitesinden de DVD'nin iso'su inmiyo... naapıcam bennn :(
Bu ayki (Nisan) sayımızda iso'su mevcut...
o zaman hemen bugün alıyoruz dergiyii :D
nisan ayında ki dvd isoyu hard diske açıp hdd'den kurulum yapabilirmiyiz bendeki sürücü dvd okuyo sadece yazma özelliği yok yada bot dosyasını cd'ye kaydedip boot ettikten soınra dvd den devam edebilirmiyiz
ben linux'ü kurdum kurmasına da ses kartı ile ekran kartı sorun çıkardı, driver'ını da yükleyemedim. önce ekran kartından başlayayım; video açtığında görüntüsünü bile göstermio (NVidia GeForce Go 7200)
ses kartı da; Conexant High Defination Audio. bunlar için bana yardım ederseniz çok sewinirim...
sağolsunlar nisan sayısında 10.3 versiyonunu verdiler sağolun diyorum birde mashed i halledebilseydik sorunsu z=)
umarım sorun bizdedir.
mashed'in çözümü forumda bulunmakta. bi ek dosya indirmek gerekio. ben şu sürücü problemime bi çözüm bekliyorum hala
saol kardeşe elbette gördüm sitedeki çözümü ama işe yaramıyor
kendi kayıt defterimden şüphelenmeye başladım
kolay gelsin sanada umarım çözersin.
valla ben o .bat dosyası ile çözdüm sorunu. ona takladıktan sonra cd istemeden açılmaya başladı (ama winxp benimki)
bende win xp kullanıyorum.
amaçözülmedi sorun sanırım önceden kurdum sonr akaldırdım bat dosyası ile kurdum aynı uyarıları şiddetle amaya devam ettim anlayamadım kayıt defteri mi sorun diye düşünüyorum.
bunlar dışında bu başlıkta konu özellikleir özelliği ilekonuya abone oldum
fakat aboneliği ne ordan nede kendi ayarlarımdan kaldırabildim üye takibind eoldugum başlıkları iptal edemiyorum sitemizde çözüm nedir bulamadımda
konu özellikleri butonunun menüsünde de hala bu konuya abone ol yazısı va r konu aboneliğini bitir gibi birşey cıkmasını bekliyo iken yok oyle birşey sürekli mail geliyor artık ilgilenmediğim başlıklardan rahatsız olmaya başladım.
valla ben çözümü open suse'yi silip ubuntu kurmakta buldum son olarak.
- 1
- 2