istemlofis sormuş:
Microsoftun ofis programı yasal değildi ve uyarı geliyordu..Sildim ve yerine başlıkta yazdığımı yükledim..Ancak,ingilizce olduğu için anlamıyorum..Sorunum şu:
Emlakçılık yapmaya çalışıyorum ve çektiğim resimleri bilgisayarıma yüklüyordum..Daha sonra bu resimleri küçültüyor,renklerini açıyor ve kaydediyordum..Siteye girdiğimde de, resimler klasörüne kayıt olan resimleri tek tek verdiğim ilanlara giriyordum..
Ancak ; bu programı açtığımda şaşırdım..Ne resimlerime kaydedebildim, ne boyutlarını değiştirebildim,ne resmi aydınlatabildim,ne de kaydedebildim..
Doğal olarak da çektiğim resimleri kullanamadım...
Bu ofis programında kullanmak istediğim tek yer burası..Diğer bölümler benim için anlamsız geliyor,zira anlamıyorum..
Kısaca,sildiğim ofis programında yaptıklarımı burada yapamıyorum..Dilini de anlamıyorum...
6 yaşında çocuğa anlatır gibi, bu 60 yaşında ki ihtiyara anlatırsanız beni dertten kurtarırsınız..
Ya da,sildiğimi bir şekilde tekrar mı yüklemeliyim ki,bunu da nasıl ve nereden yapacağımı bilmiyorum...
İlginize teşekkür ederim...Saygılarımla...
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Bilmiyorum...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; AskTB5.4)