OpenOffice

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
ufuktan13
11-07-2005, 01:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhabalar!

Haziran Sayınızla birlikte verilen CD de OpenOffice programındaki Microsoft Access'e karşılık gelen base bileşeni yoktur. OpenOffice'i kurdum, access dosyalarını çalıştırmayınca onarma yöntemini uyguladım, ancak dergide belirtilen base bileşenini cd içerisinde bulamadım. Tekrar Microsoft Ofis programını yüklemek zorunda kaldım.

Şimdiden teşekkürler...

Son Düzenleme: ufuktan13 ~ 11 Temmuz 2005 01:06
okanunal
20-01-2006, 00:36   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
44 mesaj

openoffice programıyla microsoft bir birine uyumlu değil bir bilgisayarda yazıp başka bir bilgisayara götürdüğümde bozuk bir yazıyla karşılaştım. hadi microsoft bunu bilerek yapıyor diğerinin  yaygınlaşmasını engellemek için ama ofenoffice açık kaynak kodlu yazılım olduğuna göre bunu göz önüne alması daha hoş olurdu herhalde neyse şimdilik okul yönetimini bu konuda uyandırarak birşeyler yapmaya çalışacağım ama onlardan da umutsuzum nihayetinde herkes okuldaki bilgisayarların ne kadar yavaş ve az