Opera mı daha hızlı safari mi?
Ben opera olarak biliyordum
Opera mı daha hızlı safari mi?
- 1
- 2
opera hızlı olduğu kadar safariden çok daha güvenli bir tarayıcı...
ben safarı dıorum arkadasım :)
opera daha hızlıdır fakat mozilla varken bunların arasında düşünme bile
En hızlısı bana opera gibi geliyor yani mozilladan bile hızlı gibi
arkadasım ben sana operanın kasma sını soyleyımmı 326.732k .....baska bısey demee gerek yok sadece tek sekme acık ve chıp onlıne forum sayfasındayım sımdı
hiko91arkadasım ben sana operanın kasma sını soyleyımmı 326.732k .....baska bısey demee gerek yok sadece tek sekme acık ve chıp onlıne forum sayfasındayım sımdıSafari'de 900 görmüş ler bile var.
MatematikCanavarıEn hızlısı bana opera gibi geliyor yani mozilladan bile hızlıkesinlikle daha hızlı mozillanın ikide bir çökmesinden gak geldi.opera jet gibi.
Firefox 3 çıkmadan önce sonuçlar şöyleydi..
Safari 3: 2.14
Firefox 2: 3.67
Internet Explorer: 4.63
Opera 9: 6.22
Yani safari farkla operadan hızlı..
Bence en önemlisi ttnet,ölü gibi.Tarayıcadan çok o yavaşlatıyo.Hele gündüz tam ölü.
Bu arada Morgue,2.14 falan dediklerin ne
MatematikCanavarıBence en önemlisi ttnet,ölü gibi.Tarayıcadan çok o yavaşlatıyo.Hele gündüz tam ölü.tarayıcıların açılma süreleri olmalı.saniye olarak...Bu arada Morgue,2.14 falan dediklerin
safarı bıraz daha kullanıslı olsa cok super olcak valla.opera gocuyo 2 de bı mozılla rc 3.1 yukledım oda onun ıcıne ettı oda gocup duruyo sımdı safarı kullanıyom oda cok zor ya hıc bi ozellıgı yok.gene kal kala ie 8 beta ya kaldım
safari nin çok güvenli olmadığını duymuştum, opera hem güvenli hem hızlı
Bende oyumu operadan yana kullanıyorum. ve şöyle bir sıralama yapmak istiyorum. hızlı ve kaliteli olanları sıralıyorum.
1-Firefox Mozilla
2-Opera
3-Safari
4-Iexplorer (en berbat olanı
- 1
- 2