Arkadaşlar daha önce internet için İE6 kullanıyordum.internetten video indirmek için speedbit programını kullanıyordum.Şimdi opera 9.64 sürümünü kullanıyorum speetbit programını operaya ekleyemedim. nasıl eklerim yada opera üzerine ekleyebileceğim video indirme programı varmı
Opera yardım
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
hacker değilsen firefoks kullan : )
https://www.chip.com.tr/konu/hack ... llaniyor_14761.html
mozilla firefoks kullanmanı tavsiye ederim..
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 23 Ağustos 2009 19:44
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Fikir için teşekkür ediyorum.mozilla freefox opera gibi hızlımı,birde üzerine speedbit tarzı indirme programları ekleyebiliyormuyum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
OP Taze Üye
6 mesaj
Arkadaşlar öncelikle öneri için teşekkür ediyorum.mozilla frefox 3,5 sürümünü kurdum, üzerine Downlad helperin 3,5 ve 4,4 sürümünü kurmaya çalıştım fakat hepsinde hata verdi.Hata olarak kurulumunu yaptığım Downlad helperin mozilla frefox 3,5 sürümünü ile uyumlu olmadığını söylüyor.Acaba hangi sürümler bir biriyle uyumlu yardımcı olursanız seviniriz.
Arkadaşlar öncelikle öneri için teşekkür ediyorum.mozilla frefox 3,5 sürümünü kurdum, üzerine Downlad helperin 3,5 ve 4,4 sürümünü kurmaya çalıştım fakat hepsinde hata verdi.Hata olarak kurulumunu yaptığım Downlad helperin mozilla frefox 3,5 sürümünü ile uyumlu olmadığını söylüyor.Acaba hangi sürümler bir biriyle uyumlu yardımcı olursanız seviniriz.Mozilla Firefox 3,5 sürümü için Video DownloadHelper 4.6.2 sürümü uygundur.
OP Taze Üye
6 mesaj
Mozilla Firefox 3,5 sürümü için Video DownloadHelper 4.6.2 sürümü uygundur.Mustafa kardeş, vermiş olduğun bilgiler için teşekkürler,denedim hiçbir problem yok