mrb;
arkadaşlar opera kullanmaya başladım. google de yazılan aratılan kelimeleri anımsamıyor nerden düzeltebilirim
Opera..!
teşkkr ediyorum ilgin için sanırım pişman olmayacağım şimdiden çok hoşuma gitti.firefox kullanıyordum ama opera gerçekten çok farklı
fareye sağ tıklayıp yukarı-aşağı yapınca sayfayı yeniliyor,ayrıca yine sağ tıklayıp sola doğru çekince, bir önceki sayfaya geliyor vb..
bunları denedin mi? garip, ama şahsen hoşuma giden özellikler...
bi önceki sayfaya dönmesi çok süper ama yenilemeyi bi türlü yapamadım
yine sağ tuşa basılı tutarak fareyi yukarı-aşağı hareket ettir.
yaptım sagolasın ama indirme hızı biraz yavaş sanki.faklı bi indirme yöneticisi kullanırım sanırım. firefox da idm ı destekliyordu opera için de var mı acaba bilgin var mı
bende tüm hızı kullanıyor ama bilemeyeceğim
aslında ben de yeni sayılırım :)
güzel opera ama 2 kere kitlendi(yanıt vermiyor) nasıl becerdim bilmiyorum :) heralde e posta ayarlarından kaynaklandı. gerçekten çok hoş tarayıcı.
operayı kapattıktan sonra 5-6 sn boyunca (görev yöneticisinden bakıyorum) çalışıyor.
sizde de benzer bir sorun var mı?
Evet bu kitlenmeler maalesef sık sık olmaya başladı.Biraz sinir bozucu olsada kaldığı yerden tekrar başlıyor.
Phantom26Evet bu kitlenmeler maalesef sık sık olmaya başladı.Biraz sinir bozucu olsada kaldığı yerden tekrar başlıyor.inşallah arkası gelmez çok kötü oluyor özellikle download yaparken :( ama genel olarak iyi gözüküyor
indirme yöneticisini opera ile en iyi şekilde kullanmak için tercihler den gelişmişe ve downloads bölümü var. opera ile açılabilen.... diye devam eden tiki kaldır. hızlı bul kutusuna "exe" yazdıktan sonra çift tıkla ve "hangi programla açılacağı" sorusuna indirme yöneticisini bulup seçin. bunu torrent dosyaları içinde yapın.