Bens ana kullandıgım eklentılerı soylıyım sen onlara bır bak ıstersen
Foxmark Bookmark sycn. Sık kullanılanları nette bır yere depolamak ıcın kullanılıyor. Boylece bır yerde kaydettıgın sık kullanılan lınkı başka bır sıstemde kullanıcı adı ve parolanı kullnarak tekrar yukleyebılıyorsun. Ben kullanmaya başladıgımdan beri 250'ye yakın sık kullanılan linkim oldu.
IE tabs. Fırefoxun açamadıgı veya sitenin sadece IE destegı olan yerlerde kullanıyorum. Bir tıkla firefox tarayıcısından aynı sayfa IE motoruyla çalışan bır tarayıcıya dönüyor ve cok işe yarıyor.
Down Dem all. Bu eklentı download yaparken yarıda kesılen ındırmeyı devam ettıren bır eklentı Flashget veya getrıght gibi düşün
Cooliris Prewiev Google'da veya herhangı bır sitede bir linke tıklamadan önce lınklerın ustune gelerek sıtenın ıcergını gormeyı sağlıyor. Ben cok kullanıyorum..
Adblock Plus bu eklentı ıle sayfa ıcınde cıkan reklamları engelleyebılırsın ve bu engelleme o sayfayı her açmak ıstedıgınde etkınleşir. Sürekli engelle demek zorunda değilsindir. Bazen kullanıyorum. Cok reklam olan sıtelerde hızı da arttırıyor.
NoScrıpt Sıte ıcınde gızlı calışmaya calışan scrıptleri engelleıyor. Buda bır nevı reklamları engellıyor.Aynı zamanda guvenmedıgın bır sıteye girerken senı uyarır ve görmek ıstersen bır kez engelle dıyerek sadece o an girerken scrıpt çalışmaısnı durdurabılırsın.Tekrar gırdıgınde sana tekrar sorar.
Tab catolog IE7'deki CTRL c veya W tusuna bastıgında butun acık sayfaları bır sayfada gösteren özelliğini fırefoxda kullanabılıyorsun. Yararlı
Stealther Benım bağlandıgım IP nosunu karıstırarak karısdakı sıteye yanlıs IP vermesını sağlıyor ve benı gızlıyor. Dıkkatlı kullanılması gerekır. Aynı zamanda hangı tarayıcıyı kullandıgını yanıltarak gösterıyor. Mesela ben Netscape gösteriyrum su anda...
Bu tıp bır cok eklentısı var ama bunları ben sureklı kullanıtyorum gerçekten cok ıse yarıyorlar...