Merhaba arkadaşlar sorunum şu humble origin bundleden battlefield 3 satın aldım 2gün önce kdou etkinleştirdim, fakat oyun bir türlü yüklenmiyor 10 saniye gidiyor sonra öle takılı kalıyor origin kapat aç kapat aç anca %30 oldu neden ilerlemyor bendenmi yoksa origindnmi kaynaklanıyor.
Origin Update Etmiyor!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Merhaba arkadaşlar sorunum şu humble origin bundleden battlefield 3 satın aldım 2gün önce kdou etkinleştirdim, fakat oyun bir türlü yüklenmiyor 10 saniye gidiyor sonra öle takılı kalıyor origin kapat aç kapat aç anca %30 oldu neden ilerlemyor bendenmi yoksa origindnmi kaynaklanıyor.
İndiremiyor musunuz ? Oyun 20 GB.İşlemlerden BitTorrent.exe bulursanız kapatın.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Bundle olayından ötürü herkes yüklendiğinden indirme sorunları olması normal.
Başlıkta "Update Etmiyor" yazıyor, konuda "oyun indirmiyor" yazıyor. Tam anlamadım.
Yine de sen "Origin->Application Settings->Update to the beta..." kutucuğunu işaretle ve Origin'i yeniden başlat.Beta yaptığımda bişi değişmiyor 10 saniye sonra takılı kalıyor internette araştırmıştım bir dosya indirdim ea games diye not defteri onu masaüstüne atıyorsun. Origini açıyorsun origin sağ üst tarafta R&G mode diye bişi çıktı ama oldu hiç duraklamadan %81 oldu yanlışıkla steama girdim ve bağlantı durdu daha sonra tektar başlatmak istedğimdede failed diye hata ile karşılaşıyorum. [:<>"]
Son Düzenleme: berkayfb1999 ~ 20 Ağustos 2013 18:42
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 53
1,959 mesaj
Tamam tamam şimdi tekrar yükleniyor. :D ama oyunda büyük ihtimal hatalar meydana gelicek çünkü durdu tekrar başlattım böle böle 30 defa yapmısımdır en son indiridğim dosya ile sürdürebildim isterseniz dosyayı paylaşabilirim ?Pek etkilemez durdurmanız. Sorun olursa repair install yaparsınız.